"Дніпро" можуть оштрафувати ще на дев'ять очок в УПЛ

Поділитися
"Дніпро" можуть оштрафувати ще на дев'ять очок в УПЛ "Дніпро" повинен погасити заборгованості
Якщо клуб не погасить борги, то йому загрожують нові санкції - у перспективі аж до позбавлення ліцензії на участь у чемпіонатах України.

ФІФА може позбавити "Дніпро" ще дев'яти очок в українській Прем'єр-лізі, якщо дніпровський клуб не погасить свої борги. Про це повідомив член виконкому ФФУ Ігор Гатауллін.

"Що чекає на "Дніпро", якщо не будуть погашені заборгованості перед іспанськими тренерами? Ще мінус дев'ять очок, а потім переведення в нижчий дивізіон. ФІФА за регламентом, якщо не помиляюся, протягом від трьох місяців до півроку буде чекати від "Дніпра" виконання свого рішення. Якщо не дочекаються, набудуть чинності нові санкції", - сказав Гатауллін.

Крім того, за словами члена виконкому ФФУ в перспективі "Дніпро" можуть позбавити ліцензії на участь у чемпіонатах України: "Національна федерація в період з березня по травень, коли клуби проходять ліцензування, може видати лицензію або відмовити в ній. Звичайно, "Дніпро" може бути в цій зоні ризику. Але це буде в наступному році і багато що буде залежати від виконання "Дніпром" рішень ФІФА".

Також Гатауллін розповів про те, що "Дніпро" намагався домовитися з колишніми працівниками: "Дніпро", звичайно, здійснював спроби і намагався домовитися про реструктуризацію боргів перед іспанцями. Але вони відмовилися".

Нагадаємо, раніше Контрольно-дисциплінарний комітет ФІФА позбавив "Дніпро" шести очок в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

Також в цьому році через причину заборгованості перед іспанськими тренерами "Дніпро" вже був покараний УЄФА - клуб на один сезон був позбавлений можливості грати в єврокубках і поступився своїм місцем в Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі