"Дніпро" - "Лаціо": букмекери віддають невелику перевагу господарям

Поділитися
"Дніпро" - "Лаціо": букмекери віддають невелику перевагу господарям "Дніпро" готується до боротьби за вихід з групи © ФК Днепр
Підопічні Мирона Маркевича стартують у новому сезоні Ліги Європи.

Завтра, 17 вересня, дніпропетровська команда проведе перший матч у групі G проти римського "Лаціо".

У минулому сезоні команда Маркевича зуміла пробитися у фінал Ліги Європи, але в цьому розіграші "Дніпро" буде виступати без ряду лідерів і з кількома новачками.

Букмекери вважають, що шанси команд у завтрашньому матчі приблизно однакові. Невелика перевага віддається господарям поля. Котирування на гру виглядають наступним чином: коефіцієнт 2,75 - на перемогу "Лаціо", 3,15 - на нічийний результат і 2,70 - на те, що три очки у домашньому поєдинку візьме "Дніпро". При цьому найбільш вірогідним варіантом вважається мінімальна перемога однієї з команд.

Що стосується виграшу групи G, то тут однозначним фаворитом є "Лаціо" - 1,80. Ймовірність успіху дніпропетровців оцінюється коефіцієнтом 4,00. Дещо менше, на думку фахівців, шанси у французького "Сент-Етьєна" - 4,33, а ось аутсайдером вважається норвезький "Русенборг" - 11,00.

Нагадаємо, що в чемпіонаті України команда Мирона Маркевича після семи турів йде на третьому місці, відстаючи від "Шахтаря" на два очки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі