"Дніпро" і НСК "Олімпійський" відбулися умовною дискваліфікацією - ФФУ

Поділитися
"Дніпро" і НСК "Олімпійський" відбулися умовною дискваліфікацією - ФФУ Вболівальники вибігли на поле "Олімпійського" після виходу "Дніпра" у фінал. © facebook.com
В УЄФА ухвалили рішення не карати НСК "Олімпійський" дискваліфікацією.

В УЄФА поки не оголосили офіційний вердикт справі Дніпра, але в ФФУ вже є інформація про санкції, які буде стягнуто з цього клуба.

За словами першого віце-президента Федерації футболу України, в УЄФА прийняли мудре рішення.

"За нашою інформацією, "Дніпро" покараний двома матчами без глядачів в єврокубках, де б він не грав. Один матч умовно", - повідав телеканалу Футбол 1 віце-президент ФФУ Ігор Кочетов.

"Цей умовний матч буде тестовим для "Дніпра". Якщо станеться щось подібне або будуть серйозні порушення, то дискваліфікація Дніпра в питанні глядачів може бути досить серйозної і тривалої. Крім того, накладено грошовий штраф у сумі 70 тисяч євро. Думаю, це найбільш м'яке покарання з усіх, які могли бути".

"На цьому стадіоні граються матчі ще і київського "Динамо", вболівальники якого не мають відношення до тих моментів, які мали місце в матчі "Дніпро" - "Наполі". Природно, покаранням стадіону карали б в першу чергу вболівальників "Динамо". Ми ж можемо допустити, що на наступний рік там побажає зіграти донецький Шахтар, Ворскла або Зоря. Ситуація може бути різною. Але невже ми повинні покарати клуб і вболівальників? Думаю, в УЄФА прийняли абсолютно мудре рішення", - додав чиновник.

Читайте також: Букмекери не вірять у "Дніпро" у фінальному протистоянні з "Севільєю"

Після матчу футболісти Дніпра присвятили історичну перемогу всім, хто захищає Україну. За словами головного тренера Мирона Маркевича, коли він побачив, що на стадіоні стільки глядачів, і всі представляють різні частини країни, то зрозумів, що його команда не могла не перемогти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі