"Дніпро" - "Аякс": анонс, де дивитися матчі 12 березня

Поділитися
"Дніпро" - "Аякс": анонс, де дивитися матчі 12 березня Нікола Калініч і Эжидиу - надії "Дніпра" на матч з "Аяксом" © ФК Днепр
12 березня на НСК "Олімпійський" дніпропетровська команда буде у звичній ситуації: пан або пропав. Майже всі матчі "Дніпра" в євросезоні мають подібну підгрунтя.

В рамках двораундового протистояння 1/8 фіналу Ліги Європи "Дніпро" прийматиме на своєму стадіоні одну з найвідоміших команд у світі амстердамський "Аякс".

"Дніпру" належить провести історичний поєдинок 12 березня на НСК "Олімпійський": незважаючи на те, що майже 30 років тому дніпропетровська команда вже грала в 1/8 фіналу Кубка УЄФА, нинішній поєдинок стоїть окремо, адже за час, що минув турнір пережив кілька трансформацій, і зараз досягнення української команди виглядає солідніше.

Дніпро - Аякс

12 березня, четвер, 20:00. Київ, НСК "Олімпійський".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади (версія football.ua)

Дніпро: Бойко, Федецький, Дуглас, Чеберячко, Ежидіу, Федорчук, Ротань, Бруну Гама, Безус, Коноплянка, Калініч.

Аякс: Силлесен, ван Рейн, Велтман, Віргевер, Бойлесен, Базур, Сереро, Клаассен, Ель-Газі, Мілик, Кішна.

Травмовані: Коноплянка (під питанням), Мазух, Матеус, Кравченко - Фішер, Лееувенбург.

Дискваліфіковані: Канкава (Дніпро).

Суддя: Іван Бебек (Хорватія).

Нинішній "Аякс" переживає далеко не кращі часи. Проте філософія атакуючого футболу, боротьби за м'яч на кожній ділянці поля закладено майже в кожному поколінні футболістів цієї команди. Результат, який голландці показали в 1/16 фіналу - а "Діти бога" розгромили польську "Легію" - заслуговує на повагу з одного боку, а з іншого напевно змушує ставитися до суперника з повагою. Хоча навряд чи з цим є проблеми у гравців "Дніпра", адже такий суперник, як "Аякс" сам по собі є відмінним подразником.

Так і в стані суперника звучать поважні речі по відношенню до суперника: відомий у минулому гравець збірної Нідерландів, один з майже легендарних братів де Бурів Франк, який нині очолює "Аякс", зробив досить логічний висновок: команда, яка забила чотири голи "Олімпіакосу", і два з них - на стадіоні в Піреї, не може бути слабкою.

Як кажуть, все вирішить гра, адже в нинішньому сезоні "Дніпро" вже привчив уболівальників до того, що може видати як провальний матч ("Копенгаген", "Карабах"), так і героїчні протистояння ("Сент-Етьєн", "Олімпіакос").

Також хочеться сподіватися, що "Дніпру" не завадить ні газон "Олімпійського", ні проблеми зі складом у Мирона Маркевича.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі