Для проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві треба виконати ряд умов - ФФУ

Поділитися
Для проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві треба виконати ряд умов - ФФУ "Олімпійський" може прийняти фінал єврокубка © XSport.ua
В столиці України має бути вирішене питання з готелями, а також постійно відкрите небо для перельотів делегацій.

Глава Відділу з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ Іван Федоренко назвав завдання, які необхідно вирішити, щоб заявка на проведення фіналу Ліги чемпіонів сезону 2017/18 на НСК "Олімпійський" здобула перемогу.

"УЄФА - це організація, яка нас багато чому навчила, коли ми готувалися до Євро-2012. Сьогодні нам чітко поставили завдання: якщо ми хочемо проводити фінал Ліги чемпіонів, ми повинні надати 2600 номерів у п'ятизіркових та чотиризіркових готелях. В УЄФА повинні розуміти, що вони можуть привезти своїх спонсорів і партнерів, президентів Федерацій з інших країн, які будуть розміщуватися в Києві. Зараз ми працюємо над тим, щоб ми могли надати таку кількість номерів.

Також УЄФА ставить умови для аеропорту в Борисполі - відкрите небо, так як вночі будуть літати літаки. Ми повинні будемо прийняти 60 тисяч вболівальників. У тому ж Тбілісі, де проходив матч за Суперкубок УЄФА, нашій делегації дали слот на виліт лише на другий день після матчу. Києву чітко поставлено завдання - це дві зони гостинності для команд, які зіграють у фіналі. Також повинні надати гарантії УЄФА Міністерство фінансів і Державна служба інтелектуальної власності. Це все потрібно зробити".

Читайте також: УЄФА відхилив апеляцію "Динамо" - ЗМІ

Зазначимо, що головною перешкодою на шляху до проведення масштабної футбольної події можуть стати останні проблеми з уболівальниками. Так, за бійку під час матчу "Динамо" і "Челсі" на "Олімпійському" чемпіони України отримали два поєдинки при порожніх трибунах, а раніше без вболівальників домашні ігри проводив "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі