Дискваліфікація Ф'юрі за підозрою у вживанні допінгу тимчасово припинена

Поділитися
Дискваліфікація Ф'юрі за підозрою у вживанні допінгу тимчасово припинена Брати Ф'юрі підозрюються у вживанні допінгу
Чемпіона світу спершу відсторонили, але потім відклали дискваліфікацію.

Британська антидопінгова асоціація (UKAD) оголосила про припинення тимчасової дискваліфікації чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі та його двоюрідного брата Хьюї Ф'юрі. Британські боксери підозрюються у вживанні допінгу.

Дискваліфікацію боксерів скасовано до офіційних слухань по даній справі, які найближчим часом проведе Незалежна національна антидопінгова панель (NDAP).

"У відповідь на публічні заяви, зроблені представниками Тайсона і Хьюї Ф'юрі, UKAD може підтвердити, що обом боксерам були пред'явлені звинувачення 24 червня 2016 року у зв'язку з наявністю забороненої субстанції. Обов'язкове тимчасове відсторонення було накладено згідно з правилами", - йдеться в повідомленні.

Пізніше в UKAD заявили, що дискваліфікація припинена до слухань цієї справи Національної антидопінгової комісії (NDAP). Коли вони відбудуться - невідомо.

Пітер Ф'юрі, дядько і тренер боксерів, також заявив, що дискваліфікація була знята: "Дискваліфікація UKAD була знята. І Тайсон, і Хьюї можуть і будуть битися далі".

Нагадаємо, що наприкінці червня в пресі з'явилася інформація про те, що в допінг-пробі братів Ф'юрі, яка була взята в лютому 2015 року, ймовірно, були виявлені сліди забороненої речовини нандролон. Пізніше Ф'юрі подав в суд на UKAD за розголошення неправдивої інформації.

Додамо, що в даний момент Ф'юрі готується до реваншу проти Володимира Кличка, який орієнтовно має відбутися 29 жовтня в Манчестері.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі