"Динамо" звернулося до вболівальників перед матчем з "Манчестер Сіті"

Поділитися
"Динамо" звернулося до вболівальників перед матчем з "Манчестер Сіті" "Динамо" просить уболівальників припинити безлади на "Олімпійському" © sport.bigmir.net
Київський клуб просить дотримуватися порядку під час майбутнього поєдинку.

24 лютого "Динамо" проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті" на київському НСК "Олімпійський".

Керівництво чемпіонів України на офіційному сайті клубу опублікувало відкритий лист до вболівальників, які відвідають стадіон.

"Сподіваємося, що ваші щирі емоції допоможуть командам показати футбол найвищого європейського рівня, а вашу гостинність справить незабутнє враження на глядачів, які прибули до Києва вперше. Для того, щоб зустріч динамівців і гостей з Манчестера пройшла найкращим чином, просимо вас дотримуватися правил поведінки на стадіоні! Будь ласка, заздалегідь займайте місця, зазначені у квитках, щоб уникнути будь-яких незручностей під час проходу на трибуни. Протягом матчу просимо вас знаходитися на своїх місцях, не затримуватися в проходах між секторами. З метою вашої безпеки проходи під час гри повинні бути вільними. Звертаємо вашу увагу, що поява глядачів на бігових доріжках стане причиною для припинення матчу. Це буде загрожувати нашій команді поразкою, а трибунам "Олімпійського" - дискваліфікацією".

"ФК "Динамо" Київ проти насильства на трибунах і за їх межами! На спортивних аренах України немає місця проявам расизму або іншій дискримінації за будь-якою ознакою. Сподіваємося на ваше розуміння. Віримо в те, що всі ми разом з командами зробимо матч 24 лютого незабутнім святом видовищного європейського футболу", - говориться у листі українського клубу.

На початку лютого в УЄФА переглянули своє попереднє рішення зобов'язати "Динамо" провести два домашні матчі в єврокубках без глядачів плюс один умовно) і покарання скоротили до одного матчу без вболівальників. Такий поєдинок вже відбувся 9 грудня минулого року - без глядачів "Динамо" грало в шостому турі групового етапу Ліги чемпіонів проти "Маккабі". Таким чином, кияни відбули покарання і зможуть зіграти проти "Манчестер Сіті" при заповнених трибунах.

Читайте також: Велозу не має наміру йти з "Динамо" найближчим часом

Нагадаємо, раніше київський клуб був покараний за бійку під час матчу з "Челсі", в ході якої постраждали у тому числі і темношкірі вболівальники.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі