"Динамо" зробило пропозицію "Сан-Паулу" по трансферу бразильського захисника – ЗМІ

Поділитися
"Динамо" зробило пропозицію "Сан-Паулу" по трансферу бразильського захисника – ЗМІ "Динамо" може підписати Жуніора Тавареса © twitter.com
Київський клуб може посилитися гравцем оборонного амплуа.

21-річний захисник "Сан-Паулу" Жуніор Таварес незабаром може стати гравцем "Динамо", повідомляє UOL. Київський клуб вже зробив пропозицію щодо його трансферу. Головний тренер бразильського "Сан-Паулу" Дієго Агірре звільнив Тавареса на тиждень від тренувань, щоб той зміг провести переговори з "Динамо". Таварес переважно грає на лівому фланзі оборони, але може зіграти і в півзахисті. Transfermarkt оцінює його в 1 млн євро. Контракт гравця з клубом закінчується 30 червня 2021 року.

Раніше по футболістові зверталася "Віторія", яка хотіла орендувати його до кінця року, але клуби не змогли домовитися.

У 2017 році за Таваресом стежили скаути "Аякса", а в травні цього року захисник проходив перегляд в "Ренні", але європейські клуби відмовилися підписувати гравця через фінансові причини.

Таварес – вихованець "Греміо", за першу команду якого провів 3 матчі. Також грав за "Жлінвіль" у другому дивізіоні Бразилії в 2016 році.

З 2017 року є гравцем "Сан-Паулу", з того часу провів за команду 49 матчів, в яких зробив 6 асистів. У 2018 році провів за "Сан-Паулу" лише 4 матчі.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" може підписати аргентинського нападника.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі