"Динамо" - "Зоря": анонс, де дивитися матч 8 квітня

Поділитися
"Динамо" - "Зоря": анонс, де дивитися матч 8 квітня Сергій Ребров і Юрій Вернидуб проведуть вже четверте протистояння у своїй кар'єрі © ФК Динамо
В першому матчі чвертьфінального кубкового протистояння кияни здолали суперника на виїзді. У луганчан практично немає шансів вийти в 1/2 фіналу.

Матчі 1/4 фіналу Кубка України міг стати для "Зорі" хорошим шансом підтвердити свій статус грози авторитетів, однак у підсумку луганчани програли в Запоріжжі на домашньому стадіоні 1:2, а "Динамо" наблизилося до другого за останні два сезони півфіналу турніру.

Динамо - Зоря

8 квітня, середа, 18:30. Київ, стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Пряма трансляція на каналі 2+2.

Орієнтовний склад (версія football.ua):

Динамо: Рибка - Виду, Данило Сілва, Драгович, Бетао - Рибалка - Ярмоленко, Беланда, Сидорчук, Гусєв - Кравець.

Зоря: Сантіні - Опанасенко, Вернидуб, Пилявський, Каменюка - Малишев, Грицай - Караваєв, Малиновський, Хомченовський - Будковський.

Травмовані: Велозу, Ленс, Бурда, Макаренко - Шевченко, Худжамов.

Дискваліфіковані: Чайковський (Зоря).

Суддя: Костянтин Труханов (Харків).

Швидше за все, тренерський штаб "Динамо" дасть відпочинок лідерам перед матчем чемпіонату України, а також Ліги Європи. Однак не слід забувати, що "Зоря" ще не програла бій, і буде боротися до кінця. Тому склад киян буде досить бойовим.

В інших поєдинках 8 квітня зіграють "Шахтар" - "Металіст", "Ворскла", "Олімпік" - "Ворскла", а також "Дніпро" - "Чорноморець". Найбільша інтрига безперечно чекає на вболівальників у протистоянні донеччан і полтавців, адже в першому матчі команди так і не відкрили рахунок, а такі розклади більше на руку підопічним Романа Санжара.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі