"Динамо" знову може забивати голи за мінімуму моментів - експерт

Поділитися
"Динамо" знову може забивати голи за мінімуму моментів - експерт Джермейн Ленс та Артем Кравець по разу розписалися у воротах "Дніпра" © football.ua
Кияни провели чудовий матч проти дніпропетровського "Дніпра": не давши супернику розгулятися біля своїх воріт, а також створивши мінімум моментів у чужих володіннях, вони здобули велику перемогу і вийшли на перше місце в Прем'єр-лізі.

Київське "Динамо" знову може забивати голи при мінімумі створених моментів біля воріт суперника, вважає експерт, легендарний динамівський футболіст 80-х Василь Рац.

У протистоянні з "Дніпром", перемога в якому вивела (3:0) "Динамо" на перше місце в Прем'єр-ліги, підопічні Сергія Реброва при невеликій кількості ударів по воротах зуміли тричі вразити ціль.

За словами Раца, який раніше працював у тренерському штабі киян, нарешті вболівальники і керівництво може насолоджуватися діями динамівців.

"Динамівці дуже сподобалися: як і в кількох осінніх матчах, ми побачили ту команду, що її вже давно чекають у Києві - президент клубу, вболівальники. Підлеглі Сергія Реброва грали агресивно, раціонально, організовано, звично на контратаках. А ще вони відновили іншу свою давню рису - вміння забивати, не створюючи великої кількості голевих ситуацій… , - цитує фахівця видання "Український футбол".

Рац підкреслив, що однією з причин розгромної поразки "Дніпра" є не тільки хороша гра "Динамо", але і проблеми в обороні дніпропетровців, які, за його словами, існують вже декілька років.

Відзначимо, що "Динамо" випереджає "Дніпро" на один, а "Шахтар" на п'ять залікових пунктів у турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Раніше повідомлялося, що лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко пояснив впевнену перемогу над "Дніпром" вірою команди в тренерську думку Сергія Реброва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі