"Динамо" змінило позицію по грі з "Маріуполем" після втручання Порошенка – ЗМІ

Поділитися
"Динамо" змінило позицію по грі з "Маріуполем" після втручання Порошенка – ЗМІ "Динамо" готове їхати в Маріуполь без гарантій безпеки © ФК Іллічівець
Київський клуб має намір заручитися підтримкою клубів УПЛ.

Стали відомі деталі того, що відбувається навколо матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги "Маріуполь" – "Динамо", на який кияни не приїхали.

"За нашою інформацією, "Динамо" змінило свою позицію після втручання президента України. Петро Порошенко був дуже незадоволений вчинком "Динамо", який вийшов за межі спорту", - пише Tribuna.com.

Представники київського клубу на засіданні УПЛ визнали свою провину і попросили клуби дозволити їм зіграти в Маріуполі без особливих гарантій безпеки.

Цю інформацію прокоментував і президент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон.

"Було звернення "Динамо" до всіх команд еліти, щоб вони дали добро на те, щоб поєдинок таки відбувся. Зараз клуби взяли час на роздум. Незабаром вони прийдуть до загальної думки і повідомлять про це", – цитує Генінсона Sport Arena.

Нагадаємо, у вересні КДК ФФУ зарахував "Динамо" технічну поразку 0:3 за неявку без поважних причин на матч у Маріуполі, який повинен був відбутися 27 серпня.

Раніше апеляційний комітет ФФУ переніс розгляд справи по матчу "Маріуполь" – "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі