"Динамо" зіграло внічию в Манчестері і вибуло з Ліги чемпіонів

Поділитися
"Динамо" зіграло внічию в Манчестері і вибуло з Ліги чемпіонів Ярмоленко не зумів засмутити Харта © uefa.com
Кияни не змогли розпечатати ворота Харта, але і в свої не пропустили.

Київське "Динамо" не зуміло пробитися в чвертьфінал Ліги чемпіонів. Після поразки в першому матчі кияни проводили поєдинок проти "Манчестер Сіті" на виїзді. Зустріч завершилася нульовою нічиєю.

Сергій Ребров в цій грі не міг розраховувати на кількох травмованих виконавців. У підсумку замість Даніло Сілви місце на правому фланзі оборони зайняв Віда, а Антунеш, який відбув дискваліфікацію, розташувався на звичному лівому фланзі. А замість Рибалки в основі вийшов Гармаш. Крім того, не полетів у Манчестер Жуніор Мораєс. Також у порівнянні з першою грою замість Гонсалеса в основі з'явився Гусєв.

Матч розпочався не кращим чином для господарів поля. Правда, не з гола "Динамо", а з травми Компані вже на шостій хвилині. А ще через п'ятнадцять хвилин травму отримав і другий центральний захисник "Ман Сіті" - Отаменді. Мангаля і Демічеліс, які вийшли на заміну, моментами діяли досить нервово і один раз ледь не організували вихід на ворота Харта. Після помилки Мангаля м'яч опинився у Ярмоленка, але той не зміг точно виконати пас на Гармаша і вивести Дениса один на один з воротарем.

У цілому ж перший тайм проходив переважно без воріт, а м'яч команди ділили майже навпіл. Єдиний удар у площину воріт за 45 хвилин завдали гості, але Теодорчик просто розім'яв Харта.

Після перерви Ребров зняв з гри Теодорчика і випустив Гонсалеса, а на позицію центрфорварда перейшов Ярмоленко. Але початок другої половини залишився за господарями. Вони провели кілька хороших атак, в одній з яких Навас пробив у штангу. Тільки після цього свій момент створило "Динамо", але Ярмоленко пробив прямо в Харта.

Під кінець матчу кияни мали ще дві нагоди, щоб вирвати перемогу, але спершу Буяльський не зумів переграти Харта, а потім з кількох метрів не забив Яковенко.

"Манчестер Сіті" - "Динамо" - 0:0 (перший матч - 3:1)

"Ман Сіті": Харт, Сабалета, Компані (Мангаля, 6), Отаменді (Демічеліс, 23), Кліши, Фернандо, Фернандіньо, Туре, Сілва (Стерлінг), Навас, Агуеро.

"Динамо": Шовковський, Антунеш, Драгович, Віда, Хачеріді, Гармаш (Сидорчук, 64), Велозу, Гусєв (Яковенко, 62), Ярмоленко, Буяльський, Теодорчик (Гонсалес, 46)

Арбітр - Овідіу Хацеган (Румунія)

Попередження: Отаменді, 19 - Антунеш, 21, Гармаш, 57

Читайте також: "Динамо" - "Манчестер Сіті": кращі фото матчу

Таким чином, єдиним українським клубом у єврокубках залишився "Шахтар", який свій матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Андерлехта" проведе 17 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі