"Динамо" законно виплатило платіж солідарності за трансфер Ярмоленка в "Боруссію" Дортмунд

Поділитися
"Динамо" законно виплатило платіж солідарності за трансфер Ярмоленка в "Боруссію" Дортмунд "Динамо" заплатило платіж ще в січні 2018 року © Sky Sports
Київський клуб вирішив питання у ФІФА.

Палата по вирішенню суперечок ФІФА підтвердила, що "Динамо" заплатило "Юності" 150 тисяч євро в якості платежу солідарності за трансфер Андрія Ярмоленка в "Боруссію" Дортмунд, повідомляє офіційний сайт киян.

Нагадаємо, Ярмоленко є вихованцем СДЮШОР "Юність" в Чернігові, а платіж солідарності за його трансфер з "Динамо" в "Боруссію" був отриманий ГО "Чернігівський обласний футбольний клуб "Юність", яка не має відношення до СДЮШОР "Юність". Зазначимо, що платіж надійшов у розмірі 150 000, а не 300 000.

За словами "Динамо", керівництво "Юності" навмисне відмовилось від отримання суми, що залишилася.

Палата по вирішенню суперечок ФІФА вивчила це питання і підтвердила, що кияни надіслали 150 тисяч євро "Юності". Палата прийняла рішення зобов'язати "Боруссію" заплатити 136,5 тисяч євро "Юності". "Динамо" компенсує цю суму німецькому клубу.

Ярмоленко виступав за "Боруссію" Дортмунд з 2017 по 2018 рік, перейшовши з київського "Динамо". Зараз Ярмоленко є футболістом англійського "Вест Гема".

Раніше повідомлялося про те, що Ярмоленко став найкращим гравцем "Вест Гема" в першій половині сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі