"Динамо" втратило ключового гравця атаки перед зустріччю з "Евертоном"

Поділитися
"Динамо" втратило ключового гравця атаки перед зустріччю з "Евертоном" Джермейн Ленс не допоможе "Динамо" у матчі з "Евертоном"
Джермейн Ленс так і не встиг відновитися після травми, яку він отримав у матчі Прем'єр-ліги проти "Олімпіка". Швидше за все Ребров закриє проблемну позицію українським футболістом.

Напередодні першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" і англійським "Евертоном" стало відомо, що киянам не зможе допомогти провідний футболіст атаки голландець Джермейн Ленс.

Голландського вінгера не виявилося в числі 23 футболістів, які вирушили в Ліверпуль на єврокубковий поєдинок. Як повідомляє телеканал "Футбол", Ленс залишився в Києві, щоб долікувати травму ноги, яку він отримав під час гри 16-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти "Олімпіка". У ній лідер атак був змушений просити заміну з-за того, що отримав від суперника в одному із зіткнень.

Поки не повідомляється, скільки часу знадобиться Ленсу для повного відновлення. Також відомо, що Сергій Ребров не зможе розраховувати у матчі з "Евертоном" на травмованого Євгена Макаренка, а також дискваліфікованих Юнеса Беланду і Сергія Рибалку.

А ось Андрій Ярмоленко, який після першого поєдинку 1/16 фіналу з "Генгамом" отримав 3-матчеву дискваліфікацію за червону картку, зіграє з "Евертоном". Його "бан" скоротив дисциплінарний комітет УЄФА після подачі апеляції з боку "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі