"Динамо" втратило двох захисників через травми

Поділитися
"Динамо" втратило двох захисників через травми Євген Хачеріді пропустить кілька матчів "Динамо" через травму
Євген Хачеріді травмувався під час поєдинку збірної України з Іспанією, а Микита Бурда прооперований - йому видалили апендикс.

Тренерський штаб київського "Динамо" не зможе розраховувати на двох захисників як мінімум до середини квітня. Євген Хачеріді отримав пошкодження під час поєдинку збірної України проти Іспанії 27 березня (0:1), а Микита Бурда постраждав поза межами футбольного поля.

Молодий динамівець потрапив до лікарні у Львові, коли знаходився в розташуванні національної команди, і у нього почався апендицит. Бурда був прооперований і тепер повернеться до тренувань лише в кінці квітня.

Що стосується Хачеріді, то за повідомленнями телеканалу "Футбол", гравець повинен бути готовий до поєдинку Ліги Європи проти "Фіорентини" в середині другого місяця весни.

Читайте також: Збірній України вдалося уникнути травм перед матчем з Іспанією

У нинішньому сезоні Хачеріді провів 13 матчів за "Динамо", а також два поєдинки за збірну в рамках відбору Євро-2016. Тоді як на рахунку Бурди - ті ж 13 ігор за клуб, а в збірну України футболіст був викликаний вперше в своїй кар'єрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі