"Динамо" втрачає ключових гравців у відповідальний період

Поділитися
"Динамо" втрачає ключових гравців у відповідальний період "Динамо" втрачає ключових гравців
В той момент, коли киянам необхідний не тільки переможний настрій і успіх, але і довга лава запасних, травми отримали Денис Гармаш і Роман Безус.

Київське "Динамо" у відповідальний і вирішальний період чемпіонату української Прем'єр-ліги втрачає ключових гравців півзахисту - атакуючого півзахисника Романа Безуса і Дениса Гармаша, який може зіграти як у воротах, так і в обороні воріт, повідомляє прес-служба "Динамо".

Колишній гравець "Ворскли", який вже встиг зіграти кілька поєдинків за національну збірну, отримав травму в матчі з харківським "Металістом". Ювілейний, 100-й поєдинок в українському чемпіонаті, став невдалим для Романа не тільки з причини програшу "Динамо" 0:2. У півзахисника було виявлено пошкодження підошовного сухожилля гомілковостопного суглоба. 6 травня 22-річний футболіст переніс операцію і в цьому сезоні більше не зіграє.

Також у нещасливій грі з харків'янами отримав пошкодження ще один молодий український півзахисник "Динамо". 23-річний Денис Гармаш зламав ребро і в найближчі два тижні не зможе грати і тренуватися. Потім він приступить до тренувань за індивідуальною програмою.

Нагадаємо, що у чемпіонаті Прем'єр-ліги "Динамо" йде на третьому місці, відстаючи від "Металіста" на три очки. Вперше в історії динамівці можуть фінішувати не нижче другого місця, що на сьогоднішній день є так званою зоною Ліги Чемпіонів. Останній матч "Динамо" проведе 26 травня, що практично не залишає шансів травмованим футболістам вийти на поле в нинішньому сезоні.

Втім, обидва футболісти можуть вийти в матчах за збірну, якій належить провести два матчі у червні - товариський з Камеруном (2 червня, Київ) і в рамках відбіркового турніру ЧС-2014 з Чорногорією (7 червня, Фінляндія). Тим не менш, у футболіста, що зламав ребро, шансів зіграти через місяць після подібної травми, набагато більше, ніж у спортсмена, що переніс оперативне втручання.

Нагадаємо, що в цьому сезоні за "Ворсклу" Безус провів 16 матчів, в яких забив 6 голів. У "Динамо" у дев'яти іграх чемпіонату він відзначився одним точним влученням. Гармаш у 23-х іграх забив два м'ячі.

Відзначимо, що наступний матч "Динамо" проведе 11 травня проти маріупольського "Іллічівця". !zn

Читайте також:

Ярмоленко пообіцяв, що "Динамо" впорається з тиском і виграє срібло

"Динамо" не збирається викупляти контракт скандального іспанця

"Динамо" посперечається з "Шахтарем" за півзахисника збірної Польщі

Фінал Кубка України знову перенесено

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі