"Динамо" втрачає двох ключових гравців оборони

Поділитися
"Динамо" втрачає двох ключових гравців оборони Євген Селін може опинитися поза грою на півроку © footboom.com
Матч із "Чорноморцем" виявився невдалим для динамівців не тільки з точки зору результату - травми отримали захисники Євген Хачеріді та Євген Селін.

Захисники київського "Динамо" Євген Селін та Євген Хачеріді, які не змогли завершити матч п'ятого туру чемпіонату Прем'єр-ліги України проти "Чорноморця" через травми, пропустять наступні поєдинки своєї команди.

Футболісти пройшли поглиблене медобстеження, яке показало вельми серйозне пошкодження у Селіна. У захисника - пошкодження зв'язок коліна, яке може залишити його поза грою мінімум на півроку.

"При проходженні магнітно-резонансної томографії у Селіна виявлено пошкодження передньої хрестоподібної зв'язки і внутрішнього меніска. У вівторок вранці у Селіна нове обстеження у ведучого травматолога країни Ярослава Лінька у клініці спортивної травми - за його результатами і визначиться подальший напрямок лікування гравця", - зазначив лікар "Динамо" Леонід Миронов в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес в Україні".

"Терміни відновлення прогнозувати складно: все буде залежати від того, який метод лікування йому буде прописано - оперативний або консервативний. У гіршому варіанті він втратить місяців п'ять із половиною, а з повною реабілітацією - до півроку. В оптимальному - пропустить три місяці, як Денис Гармаш".

Що стосується Хачеріді, якого і замінив Селін на початку другого тайму, то у нього - пошкодження задньої поверхні стегна. Гравець пропустить близько 7 днів.

Між тим, генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін зазначив на своїй сторінці у Facebook, що його клуб зробив чергову пропозицію щодо придбання Хачеріді. Тепер "гірники" готові запропонувати за захисника 15 мільйонів євро. Втім, президент "Динамо" Ігор Суркіс у черговий раз відмовив донеччанам, заявивши, що "Хачеріді не продається".

У той же час, як повідомив Миронов, ще один травмований захисник киян хорват Домагой Віда вже повернувся у загальну групу для тренувань.

Нагадаємо, що кияни зіграють з сімферопольською "Таврією" 18 серпня о 19:30 на домашньому полі. !zn

Читайте також:

"Динамо" програло "Чорноморцю" слідом за "Шахтарем"

Футболісти "Динамо" побилися в роздягальні після матчу з "Чорноморцем"

Суркіс не має наміру продавати Хачеріді в "Шахтар"

Травмований Ярмоленко сподівається відновитися до матчу зі збірною Англії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі