"Динамо" виграє всі незалежні суди по матчу в Маріуполі - Суркіс

Поділитися
"Динамо" виграє всі незалежні суди по матчу в Маріуполі - Суркіс Суркіс готовий судитися з ФФУ © shahta.org
Президент київського клубу впевнений у своїй правоті.

Київське "Динамо" розглядає кілька варіантів вирішення питання проведення матчу сьомого туру Прем'єр-ліги з "Маріуполем", який не відбувся.

"Чому піднята така істерія? Команда не прибула - їй зараховують технічну поразку, і питань немає. Але вони ж знають заздалегідь, що програють всі суди, які будуть незалежними, а не в нашій Федерації, яка щось виконує "під козирок", - сказав Суркіс в інтерв'ю програмі "ПроФутбол".

"Є кілька варіантів. Перший - перенести матч в Київ, а 2 грудня зіграти в Маріуполі, якщо, як заявляє президент нашої країни, припиняться обстріл. Другий варіант - зіграти два матчі на нейтральному полі, не збуджуючи ні громадськість, нікого. Є і третій варіант - всі чотири матчі зіграти на нейтральному полі, якщо "Маріуполь" вийде у першу шістку. Я гарантую".

Нагадаємо, у "Динамо" вирішили відмовитися від поїздки через відсутність гарантій безпеки з урахуванням близькості до зони АТО, незважаючи на попередження з боку Федерації футболу України та Прем'єр-ліги про можливе покарання за такий крок. За це клуб має намір звернутися в Міжнародний спортивний суд в разі технічної поразки.

Крім того, на офіційному сайті кияни запропонували перенести матч на іншу дату і таки приїхати в місто, якщо в зоні АТО на Маріупольському напрямку припиниться вогонь.

Відзначимо, що в Маріуполі вже відбулося три матчі нинішнього сезону УПЛ - в гості до місцевої команди приїжджали "Верес" (0:0), "Чорноморець" (3:0) і "Карпати" (3:0).

Раніше ФФУ розглядала варіант перенесення матчу "Маріуполь" - "Динамо" Київ, але сторони домовитися не змогли.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі