"Динамо" віддячило Кравцю та Рибалці новими контрактами

Поділитися
"Динамо" віддячило Кравцю та Рибалці новими контрактами Артем Кравець продовжив контракт з "Динамо"
Ігор Суркіс підтвердив нещодавно сказане: в майбутньому він буде більше довіряти українським футболістам.

Київське "Динамо" повідомило про продовження діючих контрактів з двома провідними футболістами - нападаюшим Артемом Кравцем і півзахисником Сергієм Рибалкою.

Нагадаємо, що 25-річний Кравець мав договір з киянами до кінця нинішнього сезону, адже напередодні старту, ніхто не міг гарантувати, що форвард, на декілька років випав з обойми киян, зуміє повернутися на колишній рівень і стати одним з кращих бомбардирів команди. У нинішньому сезоні на рахунку Кравця - 11 голів в 22 матчах. Саме з цієї причини його контракт продовжено до літа 2018 року.

До грудня цього ж року буде пов'язаний контрактними зобов'язаннями з динамівцями і з центральним хавом Сергієм Рибалкою. У минулому сезоні він грав на правах оренди в чеському "Словані", і отримавши хороший досвід, повернувся в Київ. Де в команді Сергія Реброва став одним з футболістів основного складу, на час витіснивши звідти досвідченого португальця Мігеля Велозу. На сьогоднішній день Рибалка - один з ключових гравців центру поля.

2 лютого стало відомо, що "Динамо" підписало 4,5-річний контракт з колишнім захисником іспанської "Малаги" Виторіну Антунешем. Португалець покликаний підсилити оборону киян на лівому фланзі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі