"Динамо" віддає Теодорчика в оренду - ЗМІ

Поділитися
"Динамо" віддає Теодорчика в оренду - ЗМІ Теодорчик програв конкуренцію в "Динамо"
Польський форвард найближчим часом перейде в "Андерлехт".

Київське "Динамо" віддає нападника Лукаша Теодорчика в оренду в бельгійський "Андерлехт". Про це повідомляє польське видання Pilka Nozna.

Повідомляється, що сторони вже досягли угоди. "Андерлехт" орендує польського форварда на один сезон з правом подальшого викупу.

3 серпня Теодорчик повинен бути присутній на матчі кваліфікації Ліги чемпіонів між "Андерлехтом" і "Ростовом", а на наступний день пройде медобстеження в бельгійському клубі.

Відзначимо, що раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що готовий розглядати пропозиції щодо Теодорчика: "Можемо розглянути пропозиції, якщо вони надійдуть, по Теодорчику. Розумію, що він кваліфікований футболіст. Але якщо він не потрапляє в заявку, отже, програє конкуренцію Гладкому і Мораєсу".

Нагадаємо, Теодорчик перейшов у "Динамо" в 2014 році. У минулому сезоні форвард забив за київський клуб 6 голів у 16 матчах у всіх турнірах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі