"Динамо" веде переговори щодо продажу Велозу і трансферу білоруського півзахисника - ЗМІ

Поділитися
"Динамо" веде переговори щодо продажу Велозу і трансферу білоруського півзахисника - ЗМІ Велозу планує покинути "Динамо" © footboom.com
Київський клуб продовжує активно працювати на трансферному ринку.

Київське "Динамо" може продати Мігеля Велозу в зимове міжсезоння. Придбати португальського півзахисника хоче іспанський "Вільярреал".

Як повідомляє Gazzetta.gr, керівництво іспанського клубу вже веде переговори з "Динамо". "Вільярреал" пропонує за португальця, у якого влітку закінчується контракт з "Динамо", 3 мільйони євро. Крім того, за інформацією ЗМІ, на Велозу, який не планує залишатися в "Динамо", претендує італійський "Мілан".

Також керівництво київського клубу веде переговори з мінським "Динамо" про перехід білоруського півзахисника Микити Корзуна, повідомляє By.Tribuna.com. Відзначається, що мінський клуб хоче отримати за талановитого футболіста 2 мільйони євро, сторони близькі до того, щоб домовитися.

У той же час трансфер Лукмана Аруни з "Динамо" в "Кайрат" зірвався. Повідомляється, що переговори зайшли в глухий кут через фінансові запити нігерійця. Аруна хоче заробляти в новому клубі 1 мільйон 200 тисяч євро на рік, в той час як "Кайрат" готовий запропонувати 600-700 тисяч.

Нагадаємо, раніше офіційно був підтверджений трансфер Юнеса Беланда у "Шальке". Марокканець буде виступати за німецький клуб на правах оренди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі