"Динамо" в нудному матчі 1/2 фіналу Кубка України зіграло внічию з "Олімпіком"

Відео
Поділитися
"Динамо" в нудному матчі 1/2 фіналу Кубка України зіграло внічию з "Олімпіком" Дьемерси Мбокані не зумів забити "Олімпіку" © ФК Динамо
Кияни вже втретє в нинішньому сезоні зазнали труднощі з донецьким "Олімпіком".

Київське Динамо в першому матчі 1/2 фіналу Кубка України не зуміло обіграти донецький "Олімпік". Фінальний свисток судді Юрія Вакса зафіксував нульову нічию.

Поєдинок спочатку повинен був відбутися на домашній арені "Олімпіка" - НТК імені Банникова в 17:00, однак у підсумку, за кілька годин до стартового свистка його перенесли на стадіон імені Валерія Лобановського, а час початку зустрічі - на 20:00.

у Відповідь матч відбудеться 20 травня на НСК "Олімпійський".

Кияни вийшли на поле майже в бойовому складі - відсутні тільки Андрій Ярмоленко та Сергій Рибалка. Однак футболісти, замінили їх, не зуміли проявити себе повною мірою. Не пішла гра і у який вийшов на заміну після травми Мігеля Велозу. Не посилив дії партнерів і Ярмоленко. Команда Романа Санжара грамотно вибудувала оборону і практично не дала киянам створити жодного реального моменту.

У підсумку поєдинок перетворився на нудне видовище, яке за накану і інтриги навряд чи можна було назвати півфінальним кубковим протистоянням.

Таким чином, "Олімпік" вдруге в сезоні зіграв внічию 0:0 з киянами. Ще одного разу підопічні Санжара пропустили вже в доданий арбітром час - тоді відзначився молодий Микита Бурда.

Олімпік - Динамо - 0:0

"Олімпік" (Донецьк): Махарадзе, Доронін, Гришко, Дитятьєв, Гошкодеря, Огиря, Лебідь (Лисенко, 70), Драченко, Шериф (Ситник, 80), Мохів (Міщенко, 84), Кадімян.

"Динамо" (Київ): Рибка, Бетао, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Сидорчук (Рибалка, 46), Гусєв (Ярмоленко, 64), Буяльський, Беланда (Велозу, 64), Ленс, Мбокані.

Покарання: Сидорчук, 20. Доронін, 24. Драгович, 68. Буяльський, 75. Ситник, 87. Огиря, 90+6 (попередження). Буяльський, 90+4 (видалення).

Суддя: Юрій Вакс (Хмельницький).

29 квітня. Київ. Стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

Читайте також: "Дніпро" - "Шахтар" 0:1 - відео голу, огляд матчу

В рамках 21-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Динамо" зіграло внічию 0:0 з донецьким "Шахтарем" на виїзді у Львові. Підопічні Сергія Реброва суттєво наблизилися до омріяного чемпіонства. За п'ять турів до фінішу першості вони випереджають "гірників" на п'ять очок.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі