"Динамо" в матчі з "Фіорентиною" необхідно вистояти в перші 20 хвилин - експерт

Поділитися
"Динамо" в матчі з "Фіорентиною" необхідно вистояти в перші 20 хвилин - експерт Стадіон "Артеміо Франкі" прийме битву динамівців і "фіалок" © ФК Динамо
"Фіалки" у повторному матчі 1/8 фіналу проти "Роми" зуміли забезпечити собі результат за стартові 20 хвилин гри, забивши у ворота суперника три м'ячі.

Динамо в матчі з Фіорентиною необхідно розраховувати на контратаки і навіси з флангів, а також постаратися не пропустити в перші 20 хвилин поєдинку.

Так вважає колишній тренер "Динамо" з фізичної підготовки італійський фахівець Вінченцо Пінколіні. Напередодні матчу 1/4 фіналу Ліги Європи італієць відвідав тренування "Динамо", і розповів журналістам, за рахунок чого кияни можуть досягти позитивного результату в протистоянні з "фіалками".

Матч "Фіорентина" - "Динамо" відбудеться 23 квітня у Флоренції. Початок поєдинку о 22:00.

"Фіорентина" - незручний суперник для будь-якої команди. У них дуже багато класних виконавців. Але вони зараз небездоганні", - вважає Пінколіні.

"Через невдалі результати в серії А між гравцями та вболівальниками зараз напружені відносини. "Динамо" головне витримати перші двадцять хвилин. Команда Монтелли чудово проводить саме стартовий відрізок. А у другому таймі варто зробити ставку на контратакуючу гру з флангів. Впевнений, що у Ярмоленка і Ленса буде достатньо моментів, - сказав італієць в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, що "Фіорентина"вибила путівку у чвертьфінал завдяки виїзній перемозі над "Ромою": в тому поєдинку 21-й хвилині гості вели в рахунку 3:0, чим повністю збентежили суперника, забезпечивши собі позитивний результат.

Флорентійці зазнали двох поспіль поразок у чемпіонаті Серії А, і тепер погіршили свої шанси на попадання в зону Ліги Чемпіонів. Таким чином, "фіалки" можуть зробити ставку на Лігу Європи, завдяки перемозі в якій команда отримає путівку в головний клубний євротурнір у сезоні-2015/16.

Читайте також: "Фіорентина" покарала "Динамо" за гру на утримання рахунку - експерти

Перед матчем з "Фіорентиною" головний тренер "Динамо" Сергій Ребров пообіцяв, що його команда підійде до протистояння в повній готовності, з усвідомленням помилок першого матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі