"Динамо" в матчах Прем'єр-ліги частіше володіє м'ячем "Шахтаря", але менше б'є по воротах

Поділитися
"Динамо" в матчах Прем'єр-ліги частіше володіє м'ячем "Шахтаря", але менше б'є по воротах "Динамо" перевершило "Шахтар" не лише за кількістю набраних очок
Кияни випереджають "гірників" по декільком компонентам гри - боротьби, гострих передач. Що в підсумку вилилося в перше місце, більша кількість забитих і менше пропущених голів.

Київське "Динамо" перевершило конкурентів у боротьбі за чемпіонство - донецький "Шахтар" і дніпропетровський "Дніпро" - не лише за кількістю набраних очок, але в більш уточнених і специфічних компонентах.

Так, згідно зі статистичними викладками InStat Football, які опублікувала газета "Команда", "Динамо" випередило донеччан і дніпрян за кількістю тактико-технічних дій. Їх в активі підопічних Сергія Реброва - 953, тоді як у "Шахтаря" - 913, а у "Дніпра" - 903. При цьому відсоток браку у "біло-синіх" та "помаранчево-чорних" однаковий - 25. У дніпропетровців - 28.

"Динамо" випередило конкурента по володінню м'ячем - 62 % проти 60, з середньою кількістю гострих передач - 7,9 проти 6,7, а також з перехоплення і підбір м'яча, що характеризує команду Реброва як працелюбну і таку, яка намагається тримати ситуацію під контролем.

При цьому "гірники" виявилися краще киян за кількістю ударів по воротах (проти 16,6 15,1), стандартних положень (11,5 проти 9,8), а також кількістю обведень і якості їх виконання (25,1 проти 21,1 при відсоток вдалих 67 проти 60). Однак цей факт можна пояснити різними тактиками, а також наявністю в команді бразильців, які люблять гру на публіку.

Додамо, що в активі динамівців - на п'ять очок більше (36), ніж у "Шахтаря", а різниця забитих/пропущених голів - 33-7 проти 32-8.

Читайте також: Експерт виключає "Дніпро" з учасників чемпіонської гонки Прем'єр-ліги

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров став найуспішнішим в 2014 році тренером в Україні. Динамівський наставник випередив Мірчу Луческу по відсотку взятих очок в матчах, що минає.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі