"Динамо" - "Скендербеу", "Зоря" - "Естерсунд": анонс матчів Ліги Європи 14 вересня

Поділитися
"Динамо" - "Скендербеу", "Зоря" - "Естерсунд": анонс матчів Ліги Європи 14 вересня "Динамо" є абсолютним фаворитом у поєдинку зі "Скендербеу" © ФК Динамо
Українські клуби стартують у груповому етапі турніру.

Сьогодні, 14 вересня, київське "Динамо" і луганська "Зоря" проведуть перші поєдинки групового етапу Ліги Європи проти команд з Албанії та Швеції.

"Скендербеу" в поєдинку з киянами не може розраховувати на свого провідного гравця Бакарі Німага, який пропускає матч через дискваліфікацію. Перед закриттям трансферного вікна пішов з команди ключовий гравець останніх кількох років Лірідон Латіфі.

В цілому складно говорити про переваги албанців на тлі українського гранда. Підопічні Хацкевича зобов'язані брати три очки і робити хорошу різницю голів навіть з урахуванням того, що команда вперше за багато років залишилася без свого капітана Андрія Ярмоленка, який представляє тепер дортмундську "Боруссію".

"Будь-якого суперника треба поважати. З виходом на футбольне поле всі команди рівні. Так, є багато нюансів - рівень гри, клас виконавців і так далі, але все це треба доводити на футбольному полі. Тому будемо намагатися втілити всі задуми в життя. Також важливий і настрій, але це вже суто мій сектор відповідальності, де все залежить від мене", - сказав головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич перед грою.

"Динамо" - "Скендербеу"

Четвер, 14 вересня, Київ, НСК "Олімпійський", 20:00

Пряма трансляція: "Футбол 1"

Арбітр: Барт Вертентен (Бельгія)

Орієнтовний склад "Динамо": Коваль, Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар, Циганков, Буяльський, Сидорчук, Гонсалес, Гармаш, Мбокані.

Прогноз ZN.UA - 3:0.

Луганчани зіграють з суперником, який практично не знайомий європейській публіці і тільки недавно вийшов в еліту шведського футболу. Тим не менш, "Естерсунд" вважається технічною командою з пристойним набором гравців, тому підопічним Вернидуба не можна розслаблятися і недооцінювати опонента.

Зовсім недавно "Зоря" пережила відвертий провал на старті сезону, але останнім часом ситуація змінюється в кращу сторону, тому господарі поля цілком здатні перемогти. Що стосується кадрової ситуації, то в останньому календарному матчі з "Шахтарем" травму отримав основний захисник луганчан Василь Прийма. Його повинен замінити Олександр Сваток.

"Ми будемо господарями, тому нам нічого не залишається, як грати на результат. Дуже сподіваюся, що мої хлопці це врахують і будуть грати більше в атаці. Але ще раз скажу, з огляду на гру, яку демонструє суперник, він теж вміє атакувати. Тим більше, вони використовують кілька схем. Дуже хотілося б, щоб ми грали першим номером", - сказав наставник "Зорі" Юрій Вернидуб перед поєдинком.

"Зоря" - "Естерсунд"

Четвер, 14 вересня, Львів, стадіон "Арена Львів", 22:05

Пряма трансляція: "Футбол 2", ТРК "Україна"

Арбітр: Штефан Клосснер (Швейцарія)

Орієнтовний склад "Зорі": Лунін, Опанасенко, Сваток, Чечер, Сухоцький, Караваєв, Андрієвський, Бабенко, Гордієнко, Громов, Юрі.

Прогноз ZN.UA - 2:1.

Раніше букмекери зробили прогноз на матчі "Динамо" та "Зорі" в Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі