"Динамо" – "Шахтар": букмекери упевнені в успіху донеччан

Поділитися
"Динамо" – "Шахтар": букмекери упевнені в успіху донеччан Команди проведуть заключний матч у сезоні © ФК Шахтер
Аналітики віддають перевагу гостям в майбутньому матчі.

У суботу, 19 травня, в рамках 32-го туру української Прем'єр-ліги київське "Динамо" прийматиме донецький "Шахтар". Матч відбудеться в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. На думку букмекерів, "Шахтар" є фаворитом виїзного поєдинку, в якому команди закриють для себе нинішній сезон.

На перемогу "гірників" можна поставити з коефіцієнтом 1,94, тоді як нічия оцінюється коефіцієнтом 3,60, а перемога динамівців - 3,85.

Зазначимо, що в майбутньому матчі за донеччан не зіграють лідери команди Фред і Тайсон, які вирушили до Бразилії. Про це свідчать фото в їх соціальних мережах.

Нагадаємо, "Шахтар" достроково завоював золоті медалі, тому в останньому турі команди будуть грати в принциповому протистоянні за свій престиж.

Також у травні донецький "Шахтар" переграв київське "Динамо" у фінальному матчі Кубка України з рахунком – 2:0, а голами відзначилися Факундо Феррейра та Ярослав Ракицький. Таким чином, донецький клуб другий рік поспіль оформив "золотий дубль".

Раніше Паулу Фонсека розповів про найближчі трансферні плани "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі