"Динамо" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 4 червня

Поділитися
"Динамо" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 4 червня Фани не давали "Динамо" відсвяткувати перемогу © fpl.ua
Сьогодні відбудеться фінальний матч Кубка України, в якому зустрінуться гранди українського футболу.

17 травня київське "Динамо" оформило чотирнадцяте чемпіонство в Прем'єр-лізі, а тепер підопічні Сергія Реброва будуть захищати кубковий титул, який був завойований в аналогічному фіналі минулого року.

За всю історію турніру два клуби зустрічалися 11 разів, а більше перемог в активі "Шахтаря" - 7 проти 4 у "Динамо". При цьому в поточному сезоні у головного протистояння країни поки зберігається паритет - в Суперкубку перемогу святкували "гірники", в чемпіонаті - кияни, а у Львові команди зіграли внічию.

На сьогоднішній день "Динамо", якщо відштовхуватися від статистики, знаходиться в кращій формі, ніж дружина Мірчі Луческу. Так, у столичного клубу триває безпрограшна серія з восьми матчів - 5 перемог та 3 нічиїх. Крім того, більшу частину матчів кияни проводять вдома, а от Шахтар був змушений проводити домашні ігри у Львові, де часто трибуни підтримували номінальних гостей, що не могло не позначитися на психологічному стані торішніх чемпіонів України. Про цю ситуацію висловлювалися практично всі донецькі футболісти, а капітан команди Даріо Срна не сумнівається, що сьогодні на трибунах знову буде більшість, сформована із шанувальників "біло-синіх", але обіцяє, що боротьба триватиме до останньої секунди зустрічі.

Обидві команди не відчувають серйозних кадрових проблем. У "Динамо" в лазареті знаходяться захисник Макаренко і форвард Теодорчик, а донеччанам не допоможе захисник Азеведо. Крім того, отримав дискваліфікацію донецький бразилець Фред. Останнього, швидше за все, замінить його співвітчизник Фернандо, а в іншому на полі очікуються оптимальні склади.

"Динамо" - "Шахтар"

4 червня, четвер, 21:00. Київ, НСК Олімпійський.

Пряма трансляція на каналах Україна і Футбол 2

Орієнтовні склади (версія football.ua):

Динамо: Шовковський, Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Віда, Рибалка, Ярмоленко, Бельханда, Велозу, Ленс, Кравець.

Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фернандо, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон, Луїс Адріано.

Травмовані: Макаренко, Теодорчик - Азеведо.

Дискваліфіковані: Фред (Шахтар).

Суддя: Юрій Можаровський (Львів).

Читайте також: Бойовики до півночі двічі обстріляли населені пункти - штаб АТО

Нагадаємо, що "Динамо" вдалося вийти у фінал, здолавши донецький "Олімпік" за підсумками двох київських поєдинків - 0:0 і 4:1, а "Шахтар" розібрався з "Дніпром" - 0:1 у Дніпропетровську та 1:1 у Львові.

Що стосується прогнозів, то думки букмекерів розділилися. Одні віддають невелику перевагу "Шахтарю", інші - "Динамо". Приміром, William Hill вважає, що ближче до перемоги "гірники": їх шанси на успіх оцінюються коефіцієнтом 2,50, тоді як "Динамо" - 2,62. Футбол, Шахтар, Динамо, Кубок, фінал

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі