"Динамо" розлучиться з футболістами без мотивації - Суркіс

Поділитися
"Динамо" розлучиться з футболістами без мотивації - Суркіс Суркіс готовий продавати футболістів © Dynamo.kiev.ua
Київський клуб готовий до змін.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чи буде змінюватися команда при новому головному тренері Олексії Михайличенко.

"Обговорюючи підписання контракту, ми зачепили і тему складу, на що Олексій Михайличенко сказав, що його цілком влаштовує нинішній підбір гравців, а ті люди, у яких не буде мотивації, будуть виставлені на трансфер. Якщо ми встигнемо це зробити в це трансферне вікно, то зробимо зараз, якщо не встигнемо - зробимо взимку.

Але, як на мене, зараз всі гравці повинні заново доводити, що вони гідні грати в основному складі "Динамо". Всі говорять, що у нас молода команда, але взяти, приміром, оборону: Бурда - 24 роки, Кадар - 29, Кендзьора - 25, Бойко - 31. Один Миколенко молодий. Я б не називав нашу команду молодою", - заявив Суркіс.

Нагадаємо, 14 серпня з поста головного тренера "Динамо" був звільнений Олександр Хацкевич. Команда втретє поспіль не змогла вийти в груповий раунд Ліги чемпіонів. Новим наставником киян став Олексій Михайличенко.

Раніше стало відомо про те, що "Динамо" дозаявило сербського захисника на сезон в УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі