"Динамо" розібралося зі "Славією" і вийшло у вирішальний раунд кваліфікації ЛЧ

Поділитися
"Динамо" розібралося зі "Славією" і вийшло у вирішальний раунд кваліфікації ЛЧ "Динамо" сильніше за "Славію" © ФК Динамо
Український клуб пройшов чеський.

Сьогодні, 14 серпня, в Києві на НСК "Олімпійський" пройшов матч-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому зіграли київське "Динамо" і чеська "Славія".

"Динамо" з атак початок домашній поєдинок, що вилилося в швидкий гол від Вербича, який ударом ногою здорово замкнув передачу з правого флангу зі штрафного від Циганкова.

Далі гра проходила в рівній боротьбі, але з невеликою перевагою гостей, а самим помітним епізодом першого тайму став незарахований гол "Славії", який арбітр відминив через сумнівний офсайд.

Другий тайм розпочався зі штурму "Славії", який тривав до 70-ї хвилини, але кияни витримали тиск і зуміли зловити чехів на контратаці, яку точним ударом завершив Бесєдін, встановивший остаточний рахунок у матчі 2:0.

"Динамо" – "Славія" – 2:0

Голи: Вербич, 11, Бесєдін, 74.

"Динамо": Бойко, Кадар, Бурда (Шабанов, 75), Піваріч, Кендзьора, Шепелєв (Буяльський, 88), Сидорчук, Циганков (Морозюк, 45), Вербич, Гармаш, Бесєдін.

"Славія": Коларж, Делі, Боржил, Цоуфал, Нгаде-Нгаджуі, Соучек, Гушбауер (Фрідріх, 85), Сікора, Стох, Змргал (Белуце, 68), Тецл (Шкода, 75).

Попередження: Гушбауер, Коларж, Фрідріх, Боржил, Цоуфал.

Таким чином, "Динамо" пробилося у наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів, де зустрінеться з переможцем протистояння "Стандард" – "Аякс".

"Динамо" – "Славія" 2:0: огляд матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі