"Динамо" розгромило "Дніпро" і вийшло в лідери Прем'єр-ліги

Поділитися
"Динамо" розгромило "Дніпро" і вийшло в лідери Прем'єр-ліги "Динамо" несподівано розгромило "Дніпро" і вийшло в лідери Прем'єр-ліги © football.ua
Динамівці зуміли реалізувати небезпечні моменти і здобули важливу перемогу в сезоні-2014/15. Тепер відставання чинних чемпіонів "гірників" від "Динамо" становить п'ять очок.

"Динамо" розгромило "Дніпро" 3:0 і вийшло в лідери Прем'єр-ліги: в активі динамівців на одне очко більше, ніж у дніпрян.

Кияни мають на п'ять очок більше, ніж у "Шахтаря" і на один заліковий пункт, ніж у "Дніпра", і тепер впевнено очолюють турнірну таблицю. В наступному турі дніпропетровці будуть мати шанс реабілітуватися перед уболівальниками в поєдинку проти "гірників", а "Динамо" прийматиме "Карпати" і має шанс збільшити відрив від конкурента.

Дніпро - Динамо - 0:3 (0:2)

Голи: Ленс, 28 (0:1). Ярмоленко, 40 (0:2). Кравець, 83 (0:3).

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Стрініч, Дуглас Сілва, Мазух, Федецький, Канкава (С. Кравченко, 70), Ротань, Коноплянка, Бруну Гама (Шахов, 46), Селезньов (Калініч, 46), Зозуля.
"Динамо" (Київ): Шовковський, Виду, Хачеріді, Драгович, Данилу Сілва, Риболовля, Сидорчук (Мігел Велозу, 73), Ленс (Гусєв, 82), Ярмоленко, Беланда (Безус, 86), Кравець.
Покарання: Ротань, 33. Рибалка, 35. Данилу Сілва, 43. Стрініч, 44. Сидорчук, 64. Ярмоленко, 68. Зозуля, 83 (попередження). Ротань, 85 (вилучення).
Судді: Швецов (Одеса), Беккер (Харків), Шлончак (Черкаси).
2 листопада. Дніпропетровськ. "Дніпро-Арена".
Таким чином, підопічні Сергія Реброва зуміли скористатися першою ж можливістю здолати суперника в очній боротьбі. Вперше за довгі роки кияни очолили турнірну таблицю і тепер зроблять все можливе, щоб розвинути успіх.
Раніше повідомлялося, що експерти прогнозували напружену боротьбу на полі, яка повинна була визначити переможця в матчі.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі