"Динамо" - "Ріу Аве": анонс, де дивитися матч 27 листопада

Поділитися
"Динамо" - "Ріу Аве": анонс, де дивитися матч 27 листопада "Динамо" очолює групу J в Лізі Європи
Кияни можуть вже в 5-му турі достроково оформити вихід в плей-офф Ліги Європи. У матчі з португальським аутсайдером команда Реброва напевно зіткнеться зі звичною проблемою - насиченою обороною суперника і реалізацією моментів.

В рамках п'ятого туру групового турніру Ліги Європи київське "Динамо" прийматиме на своєму полі португальську "Ріу Аве", який вже втратив шанси на продовження боротьби в змаганнях.

Втім, португальці легко можуть знайти мотивацію нічого не значущий для них матч і створити проблеми "Динамо", якому в свою чергу необхідно перемагати, щоб заздалегідь забезпечити собі перше місце в групі.

27 листопада, четвер, 20:00. Київ, стадіон НСК "Олімпійський".

Пряма трансляція на каналі 2+2.

Орієнтовний склад (версія football.ua)

Динамо: Рибка, Данілу Сілва, Хачеріді, Бурда, Віда, Рибалка, Ярмоленко, Сидорчук, Беланда, Ленс, Кравець.

Ріу Аве: Едерсон, Лионн, Марселу, Вилаш-Боаш, Тьягу Пінту, Тарантіні, Педру Морейра, Укра, Дієго Лопес, Зейєгелаар, Есмаел Гонсалвеш.

Травмовані: Гармаш, Макаренко ("Динамо").

Дискваліфіковані: Драгович - Вакасо, Гуано.

Суддя: Том Хаген (Норвегія).

У Сергія Реброва є проблеми з комплектацією складу на матч проти "Ріу Аве", адже дискваліфікацію за червону картку у матчі з "Ольборгом" отримав центрбек Александар Драгович. Однак наставнику не звикати, особливо якщо мова йде про захисної лінії.

Як би там не було, але це буде заключний в 2014 році євроматч для киян, тому вони будуть намагатися порадувати глядачів в морозний вечір яскравою грою.

Напередодні Сергій Ребров розповів про травму півзахисника Дениса Гармаша, підкресливши, що відновлення динамівського лідера триватиме мінімум до лютого. По всій видимості, в Лізі Європи Гармаш зможе допомогти своїй команді лише в разі виходу в 1/8 фіналу плей-офф, матчі якого відбудуться в березні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі