"Динамо" продовжило підсилювати склад на Лігу Чемпіонів

Поділитися
"Динамо" продовжило підсилювати склад на Лігу Чемпіонів Радосав Петрович вже приміряв футболку "Динамо" © ФК Динамо
Кияни підписали контракт із сербським півзахисником Петровичем. Це вже другий новачок команди за останні кілька днів.

Київське "Динамо" продовжило підсилювати склад на майбутній сезон, коли команді належить вперше в історії без попереднього відбору зіграти в Лізі Чемпіонів.

Після того, як кияни підписали контракт з бразильським нападаючим Жуниором Мораэсом, стало відомо про ще один трансфер. Причому знову динамівці не витратили на нове придбання серйозних коштів.

Офіційний сайт "Динамо" повідомив, що клуб уклав п'ятирічну угоду з центральним хавом збірної Сербії Радосавом Петровичем. Футболіст, якому в березні виповнилося 26, переїжджає в Київ на правах вільного агента. Останнім місцем роботи Петровича був турецького "Генчлербірлігі", у складі якого балканець відіграв в цілому 57 матчів за три сезони, і забив 5 голів.

Крім того, в послужному списку Радосава значаться виступи за сербські "Єдність", "Раднічкі" і "Партизан", а також англійський "Блекберн". За збірну Сербії центральний півзахисник дебютував ще в серпні 2009 року, і з того моменту взяв участь у 40 поєдинках своєї національної команди, відзначившись двома забитими м'ячами.

Читайте також: "Динамо" і "Шахтар" увосьме розіграють Кубок України у фіналі

"Я дуже радий, що прийшов в такий великий клуб з багатими традиціями та великими амбіціями. Мої амбіції, мої наміри і бажання клубу злилися воєдино, і це призвело до мого переходу. Сподіваюся, разом будемо рости далі", - сказав Петрович після підписання контракту.

Додамо, що на позиції Петровича в "Динамо" можуть зіграти українці Денис Гармаш, Сергій Сидорчук та Сергій Рибалка, а також португалець Мігель Велозу.

Напередодні стало відомо, що нападник Лукаш Теодорчик не допоможе Динамо в матчах. Польський футболіст травмувався і пропустить два місяці.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі