"Динамо" продовжило контракт з Гусєвим

Поділитися
"Динамо" продовжило контракт з Гусєвим Гусєв продовжить грати за "Динамо" © Dynamo.kiev.ua
Досвідчений півзахисник продовжить виступати за київський клуб.

Півзахисник Олег Гусєв прийняв рішення продовжити контракт з київським "Динамо". Про підписання нової угоди між ветераном і клубом повідомив агент Вадим Шаблій в Facebook:

"Жива легенда залишається в "Динамо"! Після блискучого результативного минулого сезону Олег Гусєв вирішив продовжити контракт з київським клубом, відмовившись від низки фінансово вигідних пропозицій з-за кордону".

Деталі нової угоди з 33-річним гравцем не уточнюються. Гусєв виступає в київському "Динамо" з 2003 року, відігравши за цей час 429 матчів. Це четвертий показник в історії клубу за кількістю проведених матчів. У футболці киян півзахисник забив 94 голи і виграв 13 трофеїв, з яких п'ять чемпіонських титулів у чемпіонаті України, ще п'ять Кубків і три Суперкубка країни.

Читайте також: Ігор Суркіс обурений рішенням Фоменка не взяти на Євро-2016 Гусєва і Малишева

Нагадаємо, що тренерський штаб збірної України не включив Гусєва в остаточну заявку на Євро-2016, незважаючи на те, що футболіст у минулому сезоні провів 30 поєдинків і відзначився 13 забитими м'ячами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі