"Динамо" продовжило контракт Гармаша і готує трансфер захисника "Рубіна"

Поділитися
"Динамо" продовжило контракт Гармаша і готує трансфер захисника "Рубіна" Самбрано виступав за ПАОК на правах оренди © paokfc.gr
Кияни продовжують працювати на трансферному ринку.

Півзахисник "Динамо" Денис Гармаш підписав новий контракт з клубом на чотири роки. Про це повідомив офіційний сайт киян.

Минула угода 27-річного гравця закінчувалася наступного літа, тому вже зараз Гармаш міг підписати попередній контракт з іншим клубом.

В поточному сезоні Денис Гармаш відіграв 23 матчі, забив 4 голи і зробив 6 результативних передач. Футболіст збірної України перебуває в структурі "Динамо" з 2007 року і всього провів за столичний клуб у Прем'єр-лізі 137 матчів.

Крім того, за даними низки українських ЗМІ, найближчим часом кияни оголосять про підписання контракту з перуанським захисником "Рубіна" Карлосом Самбрано, який на правах оренди до останнього часу виступав за ПАОК.

"Динамо" давно стежить за 28-річним гравцем, який повинен підсилити центр оборони після переходу Домагоя Віди в "Бешикташ".

Нагадаємо, раніше воротар "Динамо" Коваль перейшов в іспанський "Депортиво".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі