"Динамо" презентувало новачків і хоче підсилитися перед Лігою чемпіонів

Поділитися
"Динамо" презентувало новачків і хоче підсилитися перед Лігою чемпіонів Морозюк, Мораес і Петрович - новачки "Динамо" © ФК Динамо
Сергій Ребров задоволений роботою новобранців, які розуміють, що просто так не отримають місце в основному складі.

Київське "Динамо" провело презентацію трьох новачків: Миколи Морозюка, Радосава Петровича і Жуніора Мораеса. Всі вони, нагадаємо, прийшли в київський клуб цього літа в статусі вільних агентів. У прес-конференції також взяв участь головний тренер "Динамо" Сергій Ребров, який висловив упевненість в тому, що ці футболісти підсилять команду.

оловне, що в цей непростий час вони прийшли безкоштовно. За їх ставленням до справи я не бачу різниці, купили ми футболіста за десять мільйонів або підписали безкоштовно. Те, як вони працюють, мене абсолютно влаштовує. "Динамо" здобуло в минулому році чемпіонство вперше за шість сезонів, і вони розуміють, що в цій команді не можна просто так отримати місце в основному складі. Вони його завойовують, працюють на тренуваннях і в іграх", - підкреслив тренер "Динамо".

Також Ребров зазначив, що чемпіони України хотіли б підсилити склад: "Ми перебуваємо в постійному контакті з президентом. Але ви ж розумієте, в Україну не всі футболісти зараз погодяться переходити. Ми дуже хочемо підсилити склад перед Лігою чемпіонів. Але це непросто. Я вважаю, що ті футболісти, яких ми підписали, підсилять нашу гру. Що буде далі - подивимося".

Радосав Петрович в підтвердження слів Реброва зазначив, що готовий створити здорову конкуренцію на своїй позиції, а також повідав, як радився з екс-гравцями "Динамо" з приводу переїзду в Київ: "З Гавранчичем я грав разом у белградському "Партизані", з Нінковичем я жив в одному номері, виступаючи за збірну Сербії. Всі дали найкращі відгуки про "Динамо". Я багато дізнався про клуб і від інших, але остання "співбесіда" у мене була з Нінковичем. Він сказав: "Якщо тебе запрошують, не чекай навіть літак, біжи пішки в "Динамо" Київ!".

Жуніор Мораєс розповів, що міг перейти в "Динамо" ще рік тому, проте донецький "Металург" відхилив пропозицію київського клубу, а на прохання назвати самого жорсткого захисника в Україні, відповів - Хачеріді.

А Микола Морозюк заявив, що готовий грати у рідному клубі на будь-якій позиції: "Для мене немає великої проблеми, грати праворуч або ліворуч. Так, є свої моменти, свої нюанси. Але мені не потрібно багато часу, щоб адаптуватися або звикнути до певної позиції. Я себе комфортно почуваю і на правому фланзі оборони, і на лівому фланзі атаки, хоча, здавалося б, ці позиції зовсім не схожі".

Нагадаємо, "Динамо" стартує в Лізі чемпіонів відразу з групового етапу. А в найближчу суботу кияни проведуть матч другого туру Прем'єр-ліги проти "Олімпіка".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі