"Динамо" повернуло Калітвінцева з "Чорноморця"

Поділитися
"Динамо" повернуло Калітвінцева з "Чорноморця" "Динамо" розраховує на Калітвінцева © football.ua
Молодий півзахисник отримає шанс закріпитися в українському гранді.

Київське "Динамо" прийняло рішення повернути з оренди Владислава Калітвінцева, який провів минулу частину сезону в одеському "Чорноморці". За словами 22-річного футболіста, чемпіони України візьмуть його на зимові збори, після чого буде прийнято рішення про його майбутнє.

"Закінчувався термін оренди, тому я вже давно знав, що до зими повернуся в Київ. Тепер буду готуватися до зимових зборів у складі "Динамо". Тепло обнялися і потиснули один одному руки зі старшим тренером "Чорноморця" Олександром Бабичем. Він сказав, що був задоволений нашою співпрацею і готовий прийняти мене в команді знову. Попрощався з партнерами і прямо з Харкова після матчу з "Металістом" взяв курс на Київ", - сказав Калітвінцев.

"Нещодавно "Чорноморець" приїздив в Київ на матч з "Динамо". Перед грою поговорили з Сергієм Ребровим. Він сказав, що після 10 січня команда виходить з відпустки, і я теж поїду на збори у складі "Динамо".

Читайте також: "Динамо" вже не розраховує провести матч проти "Маккабі" з глядачами

В поточному сезоні Калітвінцев провів у складі "Чорноморця" 14 матчів, забив чотири голи і віддав п'ять гольових передач. В основному складі "Динамо" з 2009-го року півзахисник зіграв 13 поєдинків і двічі забивав.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі