"Динамо" поступилося "Скендербеу" на виїзді у Лізі Європи

Поділитися
"Динамо" поступилося "Скендербеу" на виїзді у Лізі Європи Албанці вирвали перемогу у другому таймі © uefa.com
Кияни не змогли взяти очки в Албанії.

23 листопада київське"Динамо" на виїзді зустрічалася з "Скенбербеу" в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги Європи і зазнало поразки з рахунком 2:3.

Кияни вже забронювали собі путівку в плей-офф, а в цьому турі у них була можливість гарантувати собі перше місце в групі. При цьому Хацкевич привіз в Албанію далеко не оптимальний склад. Через дискваліфікацію не грав Віталій Буяльський, а в лазареті знаходяться капітан команди Сергій Сидорчук, а також Домагой Віда, Денис Гармаш та Артем Кравець. Тренер вирішив поберегти Дьємерсі Мбокані і Дерліса Гонсалеса.

Це позначилося на діях гостей. На 16-й хвилині динамівці зусиллями Морозюка та Циганкова зуміли вийти вперед, але практично відразу отримали гол у відповідь, коли м'яч після удару Лілая і рикошету від Хачеріді опинився в сітці воріт Бущана.

У першому таймі "Динамо" створило ще кілька моментів, але удача була на стороні господарів поля. Після перерви футболісти "Скенбербеу" зуміли організувати відразу дві гольові атаки. Спочатку Аденії завершив точним ударом розіграш штрафного, після чого Сове вийшов один на один з кіпером українців, розібрався з Бущаном і відправив м'яч у порожні ворота - 3:1. Хацкевич випустив на поле молодих Шапаренка та Русіна - останній зумів скоротити відставання в рахунку, але на цьому хороші новини для киян закінчилися.

Таким чином, "Динамо" все ще може втратити перше місце в групі. Для виходу в плей-офф у статусі лідера український гранд повинен не програти "Партизану" у заключному турі.

"Скендербеу" - "Динамо" - 3:2
Голи: Лілай, 18, Джеймс, 53, Сове, 56 - Циганков, 16, Русін, 90+1

"Скендербеу": Шехі, Вангелі, Радаш, Аліті, Міци, Музака, Османі (Німага, 70), Лілай, Гавазай (Таку, 72), Сове (Діта, 90), Аденії

"Динамо": Бущан, Кендзьора (Русін, 71), Хачеріді, Кадар, Піваріч, Морозюк, Корзун (Шапаренко, 60), Шепелєв, Циганков, Бєсєдін, Мораєс

Попередження: Радаш, Джеймс - Бущан

uefa.com

Нагадаємо, в іншому матчі дня луганська "Зоря" поступилася "Естерсунду" у Швеції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі