"Динамо" - "Порту": Ребров обіцяє гідну гру, а Ярмоленко готовий забивати Касільясу

Поділитися
"Динамо" - "Порту": Ребров обіцяє гідну гру, а Ярмоленко готовий забивати Касільясу Ребров вважає, що "Динамо" не повинно нікого боятися © ФК Динамо
Головний тренер і лідер "Динамо" поділилися думкою про майбутній матч з "Порту"

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров впевнений, що кияни гідно стартують у Лізі чемпіонів. Свій перший матч групового етапу ліги чемпіонів динамівці проведуть 16 вересня вдома проти "Порту".

"Сподіваюся, завтра буде повний стадіон, і я бачу по хлопцям, що вони це відчувають. Зараз є хвилювання, завтра, можливо, воно буде ще більшим. Але більшість з наших гравців має хорошу школу, вони грали в Лізі чемпіонів і Лізі Європи, грали з гідними суперниками. Виступаючи вдома, "Динамо" не повинно нікого боятися, а показувати свою гру, враховуючи при цьому сильні і слабкі якості суперника. За підтримки наших уболівальників, я впевнений, ми повинні показати гідну гру", - сказав Ребров.

Також головний тренер "Динамо" розповів про тактику на гру: "Я ніколи не говорив, що "Динамо" буде тільки атакувати. Тим більше, граючи з такою командою, як "Порту". Завтра буде важливо терпіти в обороні, грати біля власних воріт організовано і компактно. Такі команди, як "Порту", не прощають того, що можуть пробачити нам в чемпіонаті України".

Ребров впевнений, що додатково мотивувати нікого з футболістів не потрібно: "Звичайно, знайдемо слова для гравців. Але хлопцям зараз, напевно, нічого не потрібно говорити - вони налаштовані, всі чекали старту в Лізі чемпіонів".

А лідер київського клубу Андрій Ярмоленко сказав, що головне створити багато моментів, тоді і легендарного Ікера Касільяса вдасться засмутити: "Завтра будемо викладатися на сто відсотків. Касільяс, воротар світового рівня. Але головне - створювати моменти, і якщо їх буде багато, один-два ми обов'язково реалізуємо, незважаючи на те, хто буде стояти у воротах - Касільяс або Нойєр".

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Порту" розпочнеться о 21.45 за київським часом. Головним арбітром зустрічі буде німець Фелікс Брих.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі