"Динамо" попросить УЄФА зробити покарання умовним

Поділитися
"Динамо" попросить УЄФА зробити покарання умовним Суркіс упевнений, що расизму на "Олімпійському" не було © ФК Динамо
Кияни не хочуть грати без глядачів, якщо вийдуть у плей-офф Ліги чемпіонів.

Київське "Динамо" хоче уникнути покарання УЄФА у вигляді проведення двох єврокубкових матчів без глядачів. Президент клубу Ігор Суркіс заявив, що кияни будуть просити Європейський футбольний союз пом'якшити свій вердикт.

"Ми повинні змиритися, але намагатися пояснити, що в Україні футбол - це єдина віддушина, яка залишилася. І якщо ми вийдемо далі в Лізі чемпіонів, то грати в 1/8 без глядачів дуже важко, все-таки там команди топ-рівня. Тому будемо просити, щоб нам пішли назустріч і зробили, можливо, два матчі умовно", - сказав Суркіс в коментарі програмі "Профутбол".

Також президент "Динамо" підкреслив, що ті, хто почав бійку на трибунах, будуть знайдені: "Ще раз хочу сказати: там не було расизму, була суто побутова ситуація. Знаю точно, що правоохоронні органи дуже серйозно займаються цим питанням, зараз підключилася СБУ... Ми претендуємо на фінал Ліги чемпіонів 2018 року. І якщо ми не виявимо цих людей, то я не бачу підстав в УЄФА цей фінал нам віддавати. Ми повинні знайти їх, показати УЄФА, що ми з цим боремося".

Читайте також: Покарання за безлади на стадіонах треба посилити - Григорій Суркіс

Нагадаємо, УЄФА покарав "Динамо" за побиття темношкірих уболівальників на матчі Ліги чемпіонів проти "Челсі". В перспективі УЄФА може зобов'язати киян провести ще один матч без глядачів у разі повторних порушень - випробувальний термін для "Динамо" становить три роки. Також київський клуб заплатить штраф у розмірі 100 тисяч євро. Раніше Суркіс заявив, що "Динамо" подасть апеляцію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі