"Динамо" побореться з англійськими клубами за нападника "Барселони"

Поділитися
"Динамо" побореться з англійськими клубами за нападника "Барселони" Гравець "Барселони" зацікавив "Динамо" © afflictor.com
Крістіан Тельо може незабаром стати гравцем київського "Динамо". Щоправда, в разі, якщо кияни виграють боротьбу у провідних англійських клубів.

Нападник "Барселони" та молодіжної збірної Іспанії Крістіан Тельо зацікавив київське "Динамо". Сума можливого трансферу може скласти 10 мільйонів євро.

Як повідомляє радіостанція RAC1, за 21-річного талановитого нападника кияни змагатимуться з англійським "Ліверпулем", "Арсеналом", "Тоттенхемом". Клуби вже зробили офіційну пропозицію гравцеві.

Тим не менш, за інформацією Marca, сам футболіст не горить бажанням залишати Каталонію. Поки Тельо хотів би вислухати позицію клубу - чи розраховують на нього в новому сезоні. Зазначимо, що наприкінці минулого року Тельо підписав новий контракт із "Барселоною" до 2016 року з фіксованою сумою відступних.

У нинішньому сезоні Тельо нечасто з'являвся на полі, відігравши за каталонців 31 матч у всіх турнірах. Щоправда за час, проведений на полі, йому вдалося показати непогану результативність - 8 голів 5 результативних передач, відзначає iSport.ua.

Відзначимо, що у складі "Динамо" вже числиться один іспанський гравець - 24-річний нападник Лукас Перес Мартінес. Однак, швидше за все, кияни не будуть викупляти його контракт у "Карпат", звідки гравець перейшов в Київ на правах оренди. !zn

Читайте також:

"Динамо" втрачає ключових гравців

"Динамо" посперечається з "Шахтарем" за півзахисника збірної Польщі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі