"Динамо" після Михайличенка очолить іноземець – журналіст

Поділитися
"Динамо" після Михайличенка очолить іноземець – журналіст Михайличенко знову буде тренувати "Динамо" © ФК Динамо
Київський клуб знову очолив українець.

Відомий російський коментатор і журналіст Олексій Андронов прокоментував призначення Олексія Михайличенка на пост головного тренера "Динамо".

"До цього призначення я був готовий, і сприймаю його спокійно. До настроїв в інтернеті теж був готовий, до речі. Розумію, що динамівські серця трохи всім набридли, це зрозуміло. Тренеру з боку знадобилося б багато часу на знайомство з гравцями. Хто б не був цим тренером - Юрій Вернидуб, Массімо Каррера або Рогер Шмідт.

Михайличенко знає цю команду, як ніхто. Будучи спортивним директором, він збирав. Він знає особливості всіх гравців, дивився їхні матчі. Йому не потрібен час на розкачку. Думаю, що Михайличенко - це останній "динамівський" тренер. Тільки від нього залежить зараз, скільки він пропрацює. Але потім, напевно, буде іноземець", - написав Андронов в Facebook.

Нагадаємо, Олексій Михайличенко змінив Олександра Хацкевича на посаді головного тренера "Динамо". За всю історію незалежності України "Динамо" тренувало лише два іноземних тренера – росіяни Юрій Сьомін і Валерій Газзаєв.

Раніше повідомлялося про те, що новий наставник "Динамо" Михайличенко визначився з тренерським штабом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі