"Динамо" підпише форварда збірної Парагваю - ЗМІ

Поділитися
"Динамо" підпише форварда збірної Парагваю - ЗМІ Гонсалес зіграв 13 матчів за збірну © bbc.com
Дерліс Гонсалес найближчим часом може стати гравцем київського клубу.

Київське "Динамо", схоже, визначилося із заміною Джермейну Ленсу. Як стало відомо MatchDay, новачком українського клубу стане форвард "Базеля" і збірної Парагваю Дерліс Гонсалес. Повідомляється, що трансфер буде оформлений найближчим часом.

21-річний Гонсалес, який може зіграти на флангах атаки, раніше виступав у чемпіонаті Парагваю, дублі "Бенфіки", а з 2014 року захищає кольори "Базеля". У минулому сезоні парагваєць дійшов зі швейцарцями до 1/8 Ліги чемпіонів і забив три голи: "Реалу", "Лудогорцю" і "Порту".

У складі збірної Парагваю Гонсалес у чвертьфіналі недавнього Копа Америка обіграв збірну Бразилії, але у півфіналі поступився аргентинцям. Всього на рахунку нападника 13 матчів і 2 голи у футболці національної збірної.

Нагадаємо, раніше киянам приписували інтерес до форварда "Челсі" Віктора Мозеса. Також, за чутками, "Динамо" цікавиться португальським півзахисником Жозе Моутіньо і аргентинським вінгером Пабло Пьятті. У той же час залишити команду можуть Андрій Ярмоленко та Дьємерсі Мбокані.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі