"Динамо" - "Ольборг". Анонс, де дивитися матч 6 листопада

Поділитися
"Динамо" - "Ольборг". Анонс, де дивитися матч 6 листопада "Динамо" намагатимуться реабілітуватися перед уболівальниками
6 листопада динамівці постараються реабілітуватися за невдачу в 3-му турі Ліги Європи, коли данський "Ольборг" зумів забити три голи у ворота киян.

6 листопада в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" відбудеться матч 4-го туру групового турніру Ліги Європи, в якому місцеве "Динамо" прийматиме данський "Ольборг".

Нагадаємо, що поразка киян з рахунком 0:3, а також перемога "Стяуа" над португальським "Ріу Аве" призвела до того, що в групі J склалося тривладдя, тобто три команди мають у своєму активі по 6 очок. Втім за додатковими показниками кияни поступилися першістю в квартеті румунам. Тому окрім перемоги над "Ольборгом" команді Сергія Реброва слід тримати кулаки і за португальців, які будуть приймати у себе вдома "Стяуа".

Динамо - Ольборг

6 листопада, четвер, 22:00. Київ, стадіон НСК "Олімпійський".

Пряма трансляція на каналах "Україна" і "Футбол 2"

Орієнтовні склади команд (версія football.ua)

Динамо: Шовковський, Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Виду, Риболовля, Велозу, Ярмоленко, Беланда, Ленс, Теодорчик.

Ольборг: Ларсен, Дальсгор, Петерсен, Теландер, Гортер, Рисгор, Вюртц, Брун, Томсен, Еневольдсен, Хеленіус.

Травмовані: Мбокані, Макаренко, Гармаш - Спалвис.

Під питанням: Якобсен (Ольборг).

Дискваліфіковані: немає.

Під загрозою дискваліфікації: Бурда ("Динамо").

Арбітр: Олексій Кулбаков (Білорусь).

Поразку від "Ольборга" кілька випало з ряду вдалих результатів, які команда Сергія Реброва демонструвала протягом осені. Але при цьому принесла більше користі, ніж могла б дати гіпотетична перемога і практично на сто відсотків забезпечений вихід в 1/16 фіналу. Всі футболісти і фахівці як один говорили: колектив занадто рано повірив у власну непереможність. Своєчасний урок допоміг "біло-синім" і через тиждень вони відсвяткували перемогу над "Дніпром" і вперше за два з половиною роки очолили турнірну таблицю Прем'єр-ліги.

Читайте також: "Динамо" знову може забивати голи за мінімуму моментів - експерт

Втім, вболівальники на НСК "Олімпійський", а їх очікується як мінімум 40 тисяч, що для холодного листопадового вечора є досить хорошим показником, не сприймуть ніякої результат, окрім як впевненої перемоги. Так було, приміром, кілька сезонів тому, коли після прикрої нічиєї 2:2 з " БАТЕ " на своєму полі динамівці розгромили суперника на їх полі 4:1. Приблизно такий же рахунок влаштував би фанатів і на цей раз.

Раніше повідомлялося, що кращий нападник "Динамо" в нинішньому сезоні Артем Кравець отримав довгоочікуваний виклик в збірну України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі