"Динамо" обіграло "Ріу Аве" у день рекорду Шовковського

Поділитися
"Динамо" обіграло "Ріу Аве" у день рекорду Шовковського "Динамо" здобуло четверту перемогу у євросезоні © fcdynamo.kiev.ua
Кияни здобули спокійну перемогу над аутсайдером групи, знову залишивши свої ворота "сухими" - завдяки надійним діям воротаря-ветерана.

Київське "Динамо" підтвердило статус лідера українського футболу на сьогоднішній день, здобувши 4 перемогу у 5 матчах Ліги Європи та забезпечивши собі участь у плей-офф турніру.

Завдяки голам легіонерів - Джермейна Ленса та Мігеля Велозу динамівці обіграли "Ріу Аве" 2:0.

У паралельному матчі данський "Ольборг" здолав "Стяуа" 1:0, залишивши живою інтригу у боротьбі за перше місце у групі J. У разі, якщо кияни наберуть бодай очко у наступному турі - 11 грудня вони гратимуть на виїзді проти румунів - то відсвяткують перемогу в своєму квартеті. І лише поразка киян та успіх "Ольборга" приведе данців до вершини.

Португалці вийшли на матч Ліги Європи у доволі експериментальному складі - Педру Мартинш дав шанс молоді, бо для його команди поєдинок вже не мав значення. І резерв проявив себе якнайкраще. Відстоявши свої ворота у першому таймі, а у цьому найбільша заслуга - за воротарем Едерсоном, португальці ср пробували створити якусь напругу біля воріт суперника. Й іноді це їм вдавалось - але Олександр Шовковський грав бездоганно.

А тут ще і динамівці нарешті змогли пробити Едерсона - спочатку Ленс, зробивши рейд лівим флангом, точно пробив у ціль, а згодом Велозу замкнув простріл партнера головою. Кияни спокійно довели матч до перемоги.

Напередодні Сергій Ребров розповів про травму півзахисника Дениса Гармаша, підкресливши, що відновлення динамівського лідера триватиме мінімум до лютого. По всій видимості, в Лізі Європи Гармаш зможе допомогти своїй команді лише в разі виходу в 1/8 фіналу плей-офф, матчі якого відбудуться в березні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі