"Динамо" обіграло "Маккабі" і вийшло у плей-офф Ліги чемпіонів

Поділитися
"Динамо" обіграло "Маккабі" і вийшло у плей-офф Ліги чемпіонів Гармаш - автор переможного голу © UEFA
Кияни здобули історичну перемогу і продовжать боротьбу в турнірі.

Сьогодні, 9 грудня, київське "Динамо" з мінімальним рахунком обіграло "Маккабі" з Тель-Авіва в рамках шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Єдиний м'яч у поєдинку при порожніх трибунах "Олімпійського" на свій рахунок у першому таймі записав Денис Гармаш.

На старті матчу травму в зіткненні з опонентом отримав Ярмоленко, в результаті чого лідер киян покинув поле на ношах, а його місце зайняв Гусєв. Практично відразу динамівці забили переможний м'яч: Рибалка навісив зі штрафного з правого флангу, де Бен Хаїм зрізав м'яч у ближній кут, воротар парирував перед собою, а на добиванні першим виявився Гармаш. Ще одним важливим моментом першої половини гри стала жовта картка для Антунеша, який пропустить перший матч плей-офф.

Після перерви динамівці не стали агресивно йти вперед, а намагалися більше контролювати м'яч і не дозволяти гостям створювати моменти біля своїх воріт. Наприкінці футболісти з Тель-Авіва зуміли тимчасово заволодіти м'ячем, а в доданий час заробили два штрафних, але захист господарів впорався з подачами суперника.

"Динамо" - "Маккабі" - 1:0
Гол: Гармаш, 16 (відео)

"Динамо": Шовковський, Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Сидорчук, Рибалка, Ярмоленко (Гусєв, 18), Гармаш (Велозу, 64), Гонсалєс, Мораєс (Теодорчик, 89)

"Маккабі": Райкович, Даса, Тібі, Гарсія, Бен Харуш, Іг'єбор (Перетц, 73), Рикан, Міха (Вермут, 72), Альберман, Бен Хаїм (Іцхакі, 83), Захаві

Попередження: Антунеш, Данило, Рибалка - Іг'єбор, Тібі, Іцхакі

Ця перемога дозволила команді Сергія Реброва зайняти друге місце в групі G і вперше за 16 років вийти в плей-офф найпрестижнішого турніру Європи. У паралельній зустрічі "Челсі" у Лондоні здолав "Порту" з рахунком 2:0 і посів перше місце в квартеті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі