"Динамо" не вистачило куражу та ігрової практики - Михайличенко

Поділитися
"Динамо" не вистачило куражу та ігрової практики - Михайличенко Михайличенко шкодує, що перший матч після перерви був проти "Шахтаря" © ФК Динамо
Тренер киян радий поверненню футболу, незважаючи на поразку.

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував поразку від донецького "Шахтаря" у 24-му турі української Прем'єр-ліги з рахунком 1:3.

"Ми грали на перемогу, грали до кінця. Шкода, що перша гра після тривалої перерви саме з "Шахтарем". Трошки не вистачило куражу, ігрової практики. Але, в принципі, якихось претензій до хлопців немає. Шкода, що не досягли потрібного результату. Хоча всі передумови для цього були. І, напевно, такій команді, як "Шахтар", не можна дозволяти подовгу розігрувати м'яч.

Але, на жаль, той ігровий тонус, який є, не дозволяє ще до кінця втілити це в життя. "Шахтар" краще використовував ті моменти, які створив. Ми ще раз хочемо передати великий привіт уболівальникам, великий футбол повернувся в Україну. Навіть при порожніх трибунах відчувався інтерес до цієї гри. Будемо грати.

Щоб порівнювати тайми, треба подивитися статистику. Щось виходило в першому таймі, щось у другому. Були помилки в першому таймі, були й в другому", - цитує Михайличенко Sport.ua.

Ця перемога дозволила "Шахтарю" збільшити відрив від "Динамо" до 16 очок. Кияни тепер йдуть четвертими в таблиці, за додатковими показниками поступаючись "Зорі" і "Десні". 24-й тур УПЛ став першим для команд після карантину.

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Шахтаря" Марлос встановив бомбардирський рекорд завдяки дублю у ворота "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі