"Динамо" не веде переговорів щодо Бойка

Поділитися
"Динамо" не веде переговорів щодо Бойка Суркіс не говорив з Коломойським про Бойка © Динамомания
Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс.

За даними ряду джерел, чемпіони України домовилися з "Дніпром" про перехід воротаря збірної України Дениса Бойка, однак сам футболіст нібито не захотів повертатися в Київ.

За словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса, клуб навіть не вступав у переговори з приводу Бойка:

"Почнемо з того, що вступати в переговори по Бойку я не вважав етичним. І перш за все - на тлі постійних повідомлень про те, що він переходить то в один клуб, то в інший. Не бачу необхідності повертатися до минулого: у "Динамо" є молоді перспективні воротарі, яким слід давати дорогу".

При цьому Суркіс поважає рішення Олександра Шовковського продовжувати кар'єру, а також чекає повного одужання Олександра Рибки:

"Ні я, ні будь-яка інша людина не вправі диктувати Саші, коли завершувати кар'єру: він доросла, сформована людина, що дорожить своєю репутацією. Повірте: коли прийде час повісити рукавички на цвях, Шовковський це зробить. Не пізніше, але і не раніше часу, коли він відчує, що в якості гравця віддав футболу все, що міг".

"Рибка ж відновиться до лютого і, сподіваюся, зможе працювати на другому зборі без явних обмежень. А молоді його колеги по амплуа Артур Рудько і Георгій Бущан повинні бути готові в будь-який момент досвідчених товаришів підмінити. Молоді воротарі працюють з першою командою і набираються досвіду в тренуваннях. Колись прийде час застосувати отриманий досвід на практиці".

Нагадаємо, раніше агент Бойка Вадим Шаблій заявив, що його клієнт хоче покинути не стільки "Дніпро", скільки український чемпіонат.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі