"Динамо" не потрапить в Лігу чемпіонів у разі дострокового завершення сезону УПЛ

Поділитися
"Динамо" не потрапить в Лігу чемпіонів у разі дострокового завершення сезону УПЛ "Динамо" може вирушити у Лігу Європи © ФК Динамо
Київський клуб знаходиться на третьому місці.

Завтра, 17 березня, має відбутися засідання керівництва української Прем'єр-ліги. На ньому, швидше за все, буде прийнято рішення про дострокове закінчення сезону УПЛ через коронавірус, повідомляє Sport.ua.

Засідання УПЛ відбудеться відразу після консультацій з УЄФА. Керівництво європейського футболу проведе своє зібрання в режимі відеоконференції. Після рішень УЄФА, швидше за все, національним федераціям футболу доведеться зупинити всі футбольні турніри.

В такому випадку футбольний сезон в Україні завершиться достроково, а підсумкове становище команд буде визначено за поточною турнірною таблицею.

Київське "Динамо" на даний момент займає третє місце в турнірній таблиці, оскільки при рівності очок поступається "Зорі" за особистими зустрічами. Донецький "Шахтар" може бути оголошений чемпіоном України вже 17 березня.

При такому розкладі Україну в Лізі чемпіонів 2020/21 будуть представляти "Шахтар" і "Зоря", а "Динамо" зіграє в Лізі Європи.

Читайте також: "Динамо" втратило очки у матчі з "Десною" в УПЛ

Прем'єр-ліга: результати всіх матчів 23-го туру, турнірна таблиця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі