"Динамо" на виїзді обіграло "Дніпро" і вийшло на перше місце в Прем'єр-лізі

Поділитися
"Динамо" на виїзді обіграло "Дніпро" і вийшло на перше місце в Прем'єр-лізі "Динамо" поки не втрачає очки © ФК Динамо
Автогол Дугласа і м'яч Велозу принесли киянам три очки.

У центральному матчі четвертого туру української Прем'єр-ліги київське "Динамо" зуміло обіграти в Дніпропетровську місцевий "Дніпро".

До матчу команди підійшли з різними результатами. Кияни в попередніх трьох турах, хоч і не без проблем, але все ж взяли максимальну кількість очок, тоді як "Дніпро" набрав лише 5 балів з 9 можливих.

У минулому сезоні обидва матчі цих команд завершилися перемогами "Динамо", не змогли підопічні Мирона Маркевича взяти очки і в цей раз.

Рахунок в матчі був відкритий курйозним чином: на 25-й хвилині Дуглас, перериваючи передачу з глибини поля, головою перекинув Бойко і відправив м'яч у сітку. Ще в першому таймі подвоїв перевагу киян Велозу, забивши у порожні ворота після пасу Ярмоленка. А все, чим зміг відповісти "Дніпро" - гол Федорчука майже відразу після перерви.

Наприкінці матчу Маркевич ризикнув, випустивши замість Федецького ще одного нападника, але це не допомогло дніпропетровцям врятувати матч. "Динамо" виграло і вийшло на чисте перше місце в турнірній таблиці, так як "Шахтар" у Полтаві оступився, зігравши внічию з "Ворсклою".

"Дніпро" - "Динамо" - 1:2
Голи: Федорчук, 50 - Дуглас, 25 (у свої ворота), Велозу, 40

"Дніпро": Бойко, Федецький (Калініч, 78), Дуглас, Гуйє, Матос, Канкава (Безус, 46), Федорчук, Ротань, Лучкевич (Данило, 45), Матеус, Селезньов.

"Динамо": Рибка, Д. Сілва, Драгович, Віда, Антунеш, Велозу, Рибалка, Гармаш (Сидорчук, 60), Ярмоленко, Гусєв (Морозюк, 72), Мораес (Кравець, 84).

Автогол Дугласа

Гол Велозу

Гол Федорчука

У наступному турі "Дніпро" в Одесі зіграє з "Шахтарем", а "Динамо" прийматиме "Карпати".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі