"Динамо" - "МС": Ребров не буде ризикувати здоров'ям Ярмоленка, Пеллегріні радий матчу з глядачами

Поділитися
"Динамо" - "МС": Ребров не буде ризикувати здоров'ям Ярмоленка, Пеллегріні радий матчу з глядачами Ребров знає слабкі сторони суперника © Dynamo.kiev.ua
Головні тренери "Динамо" і "Ман Сіті" поспілкувалися з пресою перед матчем у Києві.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров перед першим матчем плей-офф Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті" заявив, що сподівається скористатися слабкими сторонами суперника.

"Важливо знати потенціал "Манчестер Сіті" в атаці. А з поверненням Компані відновилася і міць "городян" в обороні. Але у суперника є і слабкі сторони, ми звернули на них увагу хлопців і, сподіваюся, вони завтра цим скористаються", - наводить слова Реброва Dynamo.kiev.ua.

Також тренер "Динамо" відзначив глибину лавки запасних "Сіті": "У "Манчестер Сіті" є ким замінити трамированного Де Брюйне. Це команда, у якої є хороша лавка запасних і хороша конкуренція за місце в основному складі. Ви назвали одне прізвище, а я можу назвати, наприклад, Агуеро, який може вирішити долю будь-якого епізоду. І це тільки один приклад. Взяти того ж Стерлінга. І цей список можна продовжувати".

Що стосується гравців "Динамо", у яких були травми, то Мораєс готовий зіграти в матчі, а от доля Ярмоленка вирішиться тільки завтра: "Що стосується Ярмоленка, то, це, звичайно, важливий для нас гравець, але ризикувати його здоров'ям ми не можемо. Так що якщо він не буде готовий на всі 100%, то в першу чергу ми візьмемо до уваги ті обставини, що на нас чекає все-таки два матчі з "Манчестер Сіті".

А головний тренер "Ман Сіті" Мануель Пеллегріні заявив, що радий тому, що гра пройде з глядачами: "У футболі найгірше - це гра без глядачів. Такий футбол нікому не дає переваг. Сподіваюся, що вболівальники отримають урок з цієї історії, і такі речі в майбутньому в Києві повторюватися не будуть. Добре, що матч пройде з глядачами".

Також Пеллегріні зазначив, що йому довелося пожертвувати Кубком Англії заради Ліги чемпіонів: "На жаль, у моєму розпорядженні зараз лише 14 гравців, ми не могли собі дозволити втратити когось ще. Довелося пожертвувати одним з турнірів, враховуючи те, що в Лізі чемпіонів у нас є всі шанси пройти далі".

Нагадаємо, "Динамо" і "Ман Сіті" першу гру плей-офф проведуть 24 лютого. Матч розпочнеться о 21.45.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі